sîmbătă, 20 iulie 2019

Un oficial bolivian din Aviație rupe tăcerea: se fac presiuni pentru ascunderea adevărului în cazul tragediei celor de la Chapecoense!

Un oficial bolivian din Aviație rupe tăcerea: se fac presiuni pentru ascunderea adevărului în cazul tragediei celor de la Chapecoense!

Celia Castedo, oficial al Aviției boliviene, a semnat planu de zbor pentru aeronava în care se afla echipa celor de la Chapecoense și își acuză superiorii că încearcă să mușamalizeze cele întâmplate.

Într-o scrisoare publicată ieri, Celia Castedo susține că a atras atenția asupra riscurilor mari la care se expuneau piloții în încercarea de a ajunge în Columbia fără să realimenteze, însă ea nu avea autoritatea de a opri zborul.

Aceasta a detaliat faptul că, la o zi după tragedie, superiorii săi au făcut presiuni serioase asupra sa pentru a modifica un raport intern în care arăta cum a avertizat compania ce deținea avionul, LaMia, că aeronava nu avea capacitatea rezervorului indeajuns de mare pentru a opera cursa în siguranță, pecizează digisport.ro.

Celia Castedo a fost suspendată din funcție pe timpul anchetei și a cerut azil în Brazilia pe motiv că ar fi primit amenințări și că a fost supusă la nenumărate abuzuri.

Erwin Tumuri, un membru al echipajului care s-a aflat printre supraviețuitorii groaznicului incident aviatic, a precizat faptul că oprirea prevăzută inițial pentru alimentare a fost anulată de pilot.

 Autoritățile boliviene au precizat că femeia a fost suspendată din funcție cât timp este anchetată pentru rolul său în accident. Ea a cerut azil în Brazilia, spunând că a primit amenințări și că a fost supusă la abuzuri.

 

 

Comenteaza aceasta stire

Furtună devastatoare în Grecia! Doi români, o mamă și fiul ei de 8 ani, au murit!
De Neptun TV 11 iulie 2019

Peste 100 de persoane au fost rănite din cauza vântului puternic, ploilor și furtunilor care au afectat nordul Greciei, au anunțat autoriățile din Grecia. Autoritățile din Grecia au decretat stare de urgență în zona Halkidiki. Cel puțin 140 de pompieri acționează în zonă

CUTREMUR de 7,1 grade magnitudine, în California: mai mulți răniți, scurgeri de gaze și incendii! E cel mai puternic seism din ultimii 20 de ani!
De Mediafax 6 iulie 2019

Un cutremur de suprafață cu magnitudinea preliminară de 7,1 grade s-a produs, vineri seară, în statul american California, la doar o zi după un alt cutremur puternic în zonă, anunță Institutul de Geofizică din SUA (USGS).

Întâlnire ISTORICĂ între Donald Trump și Kim Jong-un în zona demilitarizată. Trump a devenit primul președinte american în funcție care a pășit pe teritoriul Coreei de Nord
De Mediafax 30 iunie 2019

Președintele american Donald Trump și liderul suprem nord-coreean s-au întâlnit duminică în zona demilitarizată, aflată la frontiera dintre cele două Corei, relatează site-ul postului The Guardian.

Incendiul de la Notre Dame: Autoritățile franceze anchetează posibile fapte de neglijență
De Neptun TV 26 iunie 2019

”Dacă anumite greșeli, care ar putea explica amploarea flăcărilor, ar fi scoase la iveală, investigațiile desfășurate până la această dată, încă nu au determinat cauzele producerii incendiului”, a transmis printr-un comunicat procurorul din Paris Remy Heitz.

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.