sîmbătă, 24 august 2019

Un paznic din Brașov s-a împușcat cu arma din dotare

Un paznic din Brașov s-a împușcat cu arma din dotare

Un agent de pază al unei firme din Brașov s-a împușcat în această dimineață, cu arma de serviciu. Din spusele colegilor, bărbatul de 49 de ani a venit cu o oră mai devreme la muncă, s-a închis în toaleta firmei și s-a împușcat în cap. Polițiștii brașoveni încească să stabilească motivul sinuciderii.

"Au identificat cadavrul unui agent de paza, de 49 de ani, în sediul firmei respective. Din primele verificari rezulta ca a intrat în sediul firmei pentru a-si prelua postul, a luat pistolul din dotare, cu care s-a împuscat în zona tâmplei.” – a declarat Liviu Nagy, purtătorul de cuvănt al Poliției Brașov.

Colegii bărbatului l-au găsit într-o baltă de sânge și au chemat imediat ambulanța, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva viața. Sinucigașul nu a lăsat nici un bilet de adio. Conducerea firmei spune bărbatul era angajat ca agent de pază din anul 2008, se ocupa de transportul valorilor și nu le-a creat niciodată probleme. Ba chiar, în cursul acestui an, fusese testat din punct de vedere psihologic, iar rezultatele au fost bune.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire