marţi, 25 iunie 2019

Un pilot acrobat și-a pierdut viața în timpul unui spectacol

Un pilot acrobat și-a pierdut viața în timpul unui spectacol

Un spectacol aviatic s-a transformat într-o tragedie în Polonia. Câteva sute de spectatori au asistat fără voia lor la moartea unui pilot care făcea acrobații. Potrivit martorilor, la un moment dat avionul s-a defectat și a început să scoată un fum negru. Pilotul a încercat să-l redreseze, însă fără succes. Aeronava a intrat în picaj și a ajuns în apele râului Vistula. Echipajele de salvare l-au scos imediat pe pilot din avion, l-au trimis cu elicopterul la spital, însă medicii nu au reușit miracolul salvării lui. După această tragedie, spectacolul aviatic a fost anulat.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.

CRIZĂ politică în Rep. Moldova. Parlamentul a fost dizolvat. Alegeri anticipate în 6 septembrie
De Mediafax 9 iunie 2019

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat temporar din funcție în urma unei decizii CCM, a declarat că există două soluții la criza politică actuală, organizarea de proteste masive sau presiunea din partea partenerilor externi.

Momente emoționante: Polițist german, în lacrimi după ce a ajutat românii din diaspora să voteze. Clipul, preluat de Poliția din Munchen! VIDEO
De Mediafax 29 mai 2019

Într-un clip postat de unul din românii care au așteptat la coadă ca să voteze la consulatul din Munchen, Marius Șortan, se observă cum românii scandează ”Polizei! Danke polizei!” și îi aplaudă pe polițiștii germani care au lărgit perimetrul instituției cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.