duminică, 18 august 2019

UN POLIȚIST LOCAL DEVOTAT! Vezi ce fapte a făcut AGENTUL MIHAI CARAMIHAI

Un poliţist local din Constanţa face onoare uniformei pe care o poartă. După ce săptămâna trecută l-a imobilizat pe tânărul care şi-a înjunghiat prietenul într-o criză provocată de consumul de droguri, ieri, Mihai Caramihai a prins un hoţ care îi furase telefonul mobil unei tinere. Şefii săi sunt onoraţi să-l aibă în echipa Poliţiei Locale.

Agentul Mihai Caramihai a devenit un model de profesionalism pentru colegii săi de la Poliția Locală Constanța. Ieri, în timp ce se afla în patrulare pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona unui mall, acesta a fost oprit de două tinere. Printre lacrimi, una dintre fete i-a spus că un hoț i-a furat telefonul mobil din buzunar, într-un maxi-taxi. Pentru că i-a dat toate semnalmentele suspectului, polițistul local a pornit pe urmele lui. 

De îndată ce tinerele i-au povestit polițistului local despre tâlhărie, acesta a urcat glonț în mașină și a pornit în căutarea suspectului. Și nu s-a lăsat până ce nu l-a prins.

„La aproximativ 100 de metri erau niște garaje în zonă am observat o persoană de sex masculin care alerga, era foarte agitată, cu un telefon în mână, butona. Când am ajuns la bulevard una din fete mi-a spus dânsul era în grupul de persoane care i-a sustras telefonul. Am sunat la 112, l-am predat“, a declarat ag. pp. Mihai Caramihai, Poliția Locală Constanța.

Telefonul în valoare de 1.500 de lei a fost înapoiat tinerei. O contribuție au avut și câțiva constănțeni care l-au ajutat pe agent să dea de hoț. Aceasta nu este singura faptă lăudabilă a lui Mihai Caramihai. Săptămâna trecută, agentul l-a imobilizat pe tânărul de 28 de ani care și-a înjunghiat prietenul într-o criză provocată de consumul de droguri. Incidentul s-a produs într-un bloc din  cartierul Inel II.

„Fac meseria cu plăcere. Încerc să aplic legea cât se poate de bine și îmi place să mă implic“, a adăugat ag. pp. Mihai Caramihai.

„Este o onoare să avem în cadrul Poliției Locale Constanta asemenea lucrător, ne mândrim cu el“, a precizat Ionuț Dumitru, șef Serviciul Rutier al Poliției Locale Constanța.

Mihai Caramihai are 32 de ani și lucrează de 4 ani la Poliția Locală. Și alți colegi de-ai săi își fac meseria cu devotament.

Astăzi, doi agenți au prins trei bărbați care au furat lemne dintr-o gospodărie și i-au dat pe mâna legii.

Comenteaza aceasta stire