sîmbătă, 24 august 2019

Un restaurant cu specific franțuzesc din Japonia a devenit renumit pentru că servește clienților săi mâncare în care ingredientul de bază este pământul

Un restaurant cu specific franțuzesc din Japonia a devenit renumit pentru că servește clienților săi mâncare în care ingredientul de bază este pământul

Un restaurant cu specific franțuzesc din Japonia a devenit renumit în toată lumea grație specialităților unice din meniu. Localul de lux este singurul care le servește clienților săi mâncare în care ingredientul de bază este pământul. Conducerea restaurantului se mândrește cu ideea excentrică  și spune că folosește doar pământ atent selecționat. 

Restaurantul high class din Tokyo își răsfață, de ani de zile, clienții cu feluri de mâncare despre care spune că sunt unice. Bucătarul-șef a scos din mânecă un secret pe care l-a păstrat multă vreme cu strășnicie. De 8 ani, el folosește pământul ca ingredient principal pentru mâncărurile pe care le prepară.

În tinerețe, Toshio Tanabe a fost pugilist profesionist, însă ulterior s-a reorientat și a ales gastronomia. De 20 de ani, el conduce un renumit restaurant cu specific franțuzesc din Tokyo. 

Restaurantul nu duce nici pe departe lipsă de clienți. Inițiatorul felurilor culinare cu pământ susține că preparatele sunt cât se poate de sănătoase, fiindcă pământul ajută la digestie și este bogat în minerale. Un meniu complet, cu șase preparate pe baza   ingredientului-surpriză utilizat de acest bucătar, costă aproximativ 107 dolari.

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire