duminică, 18 august 2019

Un tânăr chinez își duce fratele geamăn peste tot în spate

Un tânăr chinez își duce fratele geamăn peste tot în spate

Niciun sacrificiu nu este prea mare atunci când vrei să-ți ajuți fratele. Ne demonstrează asta un tânăr de 20 de ani din China, care de 8 ani îl duce peste tot în spate pe fratele său geamăn, rămas invalid.

 

La numai 4 ani, cei doi frați gemeni din China au fost diagnosticați cu spondilită anchilozantă, boală care duce la deformarea coloanei și pierderea mobilității. Părinții lor au cheltuit pe tratamente toate economiile pe care le aveau. În cele din urmă, primul născut și-a revenit și a început să meargă la școală. Fratele său, însă, nu a fost la fel de norocos.

În urmă cu 8 ani, băiatul cel mare a decis să-i schimbe viața fratelui său. Așa că a început să-l ducă în spate oriunde voia să ajungă. Dar asta nu e tot. Sacrificiul a continuat atunci când băiatul cel mare a fost admis la facultate, iar cel mic a picat. Zhuang a renunțat la studii și a devenit profesorul fratelui său. În 2010, amândoi au reușit să devină studenții aceleiași facultăți. 

În prezent, un spital a fost de acord să-l opereze pe fratele cel mic, dar banii sunt un impediment. Însă părinții depun mari eforturi pentru a strânge suma necesară intervenției chirurgicale.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire