duminică, 21 iulie 2019

Un tânăr din Constanța, adoptat când era bebeluș, își caută familia biologică: 'Ajutați-mă să îmi găsesc familia!'

Un tânăr din Constanța, adoptat când era bebeluș, își caută familia biologică: 'Ajutați-mă să îmi găsesc familia!'

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Constanța, adoptat la vârsta de un an, își caută familia biologică! Ferudin Cadîr a apelat la o pagină de Facebook pentru a-și găsi părinții din Constanța.

"Am fost adoptat din CONSTANȚA, România, când aveam un an. Îmi caut familia biologică, mi-ar plăcea foarte mult să îi găsesc. Numele meu a fost FERUDIN CADIR (posibil să fi fost Kadir, dar nu sunt sigur).

Numele mamei mele biologice este AYFER CADIR, cred că este turcoaică, dar că în perioada aceea locuia în Constanța în comunitatea turcă. Data nașterii mele este 26 februarie 1995.

Vă rog DISTRIBUIȚI și ajutați-mă să îmi găsesc familia. Vă mulțumesc foarte mult tuturor!", se arată în postarea de pe Facebook.

Cei care au informații despre familia tânărului adoptat ne pot contacta pe pagina de Facebook - Reporter Neptun TV sau pe adresa de e-mail reporter@ntvonline.ro.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Criminal în libertate: Patru oameni înjunghiați, iar un altul lovit cu mașina în Timiș/ Un bărbat, atacat în parc, a murit
De Neptun TV 3 iulie 2019

Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

CONSTANȚA. Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenționa să le vândă la un festival de pe litoral
De Neptun TV 2 iulie 2019

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival care are loc în acest sfârșit de săptămână pe litoral.

CONSTANȚA. Trei fete rănite în fața unui centru de examen de Bacalaureat. Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina în stația de autobuz
De Neptun TV 1 iulie 2019

Trei fete au fost lovite într-o stație de autobuz din fața unui liceu, de un șofer de 18 ani care a intrat pe contrasens. Victimele au fost duse la spital.

CARNAGIU. O familie care se întorcea din Grecia, spulberată de un șofer teribilist - cinci oameni au murit, iar alți doi sunt în stare critică!
De Neptun TV 30 iunie 2019

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea e 29/30 iunie, pe drumul european 581, în localitatea Bădeana din județul Vaslui. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite, două dintre ele, printre care o adolescentă de 15 ani, fiind în stare critică.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Femeie însărcinată, lovită de mașină. TRAGEDIE
De Neptun TV 29 iunie 2019

O femeie în vârstă de 37 de ani, însărcinată în 8 luni, a fost lovită de un autoturism după ce a traversat strada prin loc nepermis.

CONSTANȚA. Marea face, din nou, victime! Un bărbat s-a înecat
De Neptun TV 25 iunie 2019

Salvamarii s-au apucat de protocolul de resuscitare .La fața locului au intervenit echipajele Smurd Fripis și SMURD C.

VIDEO. Noi imagini cu fetița de la Baia de Aramă, după ce a ajuns la familia adoptivă: 'Mama ei o filmează. Nu comentăm despre proteste'
De Neptun TV 23 iunie 2019

Familia adoptivă a fetiței de 8 ani a făcut, duminică, publice noi imagini, în încercarea de a demonstra celor care protestează în Baia de Aramă că fetița este bine.