duminică, 21 iulie 2019

Un tânăr s-a împușcat cu un pistol furat din Poligonul "Iosif Sîrbu” din Băneasa

Un tânăr s-a împușcat cu un pistol furat din Poligonul

Caz cutremurător petrecut în Capitală. Un tânăr s-a împușcat cu un pistol furat din Poligonul "Iosif Sîrbu” din Băneasa. A cerut un pistol cu calibrul 5,6 mm pentru a trage la țintă și, profitând de neatenția instructorului, a fugit din baza sportivă cu arma și cinci cartușe.

"Azi a mers la poligon, a tras de câteva ori, iar la un moment dat, când instructorul cu care se antrena s-a dus să schimbe ținta, a luat un pistol de pe masa de antrenament și a părăsit în viteză incinta și s-a îndreptat spre pădure!" - Diana Sarca, purtător de cuvânt Poliția Capitalei.   

Instructorul l-a văzut când a rupt-o la fugă, dar nu a reușit să-l mai prindă. A auzit doar o împușcătură, iar când a ajuns lângă el era deja mort. Angajații poligonului au chemat imediat poliția și un echipaj SMURD. Oamenii legii spun că tânărul venea constant să se antreneze, iar reprezentanții poligonului au confirmat că a participat chiar la Campionatul național de TIR. Baza Sportivă "Iosif Bîrbu" aparține Federației Române de TIR. Deocamdată, nimeni nu știe ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la un asemenea gest. 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Criminal în libertate: Patru oameni înjunghiați, iar un altul lovit cu mașina în Timiș/ Un bărbat, atacat în parc, a murit
De Neptun TV 3 iulie 2019

Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

CONSTANȚA. Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenționa să le vândă la un festival de pe litoral
De Neptun TV 2 iulie 2019

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival care are loc în acest sfârșit de săptămână pe litoral.

CONSTANȚA. Trei fete rănite în fața unui centru de examen de Bacalaureat. Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina în stația de autobuz
De Neptun TV 1 iulie 2019

Trei fete au fost lovite într-o stație de autobuz din fața unui liceu, de un șofer de 18 ani care a intrat pe contrasens. Victimele au fost duse la spital.

CARNAGIU. O familie care se întorcea din Grecia, spulberată de un șofer teribilist - cinci oameni au murit, iar alți doi sunt în stare critică!
De Neptun TV 30 iunie 2019

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea e 29/30 iunie, pe drumul european 581, în localitatea Bădeana din județul Vaslui. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite, două dintre ele, printre care o adolescentă de 15 ani, fiind în stare critică.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Femeie însărcinată, lovită de mașină. TRAGEDIE
De Neptun TV 29 iunie 2019

O femeie în vârstă de 37 de ani, însărcinată în 8 luni, a fost lovită de un autoturism după ce a traversat strada prin loc nepermis.

CONSTANȚA. Marea face, din nou, victime! Un bărbat s-a înecat
De Neptun TV 25 iunie 2019

Salvamarii s-au apucat de protocolul de resuscitare .La fața locului au intervenit echipajele Smurd Fripis și SMURD C.

VIDEO. Noi imagini cu fetița de la Baia de Aramă, după ce a ajuns la familia adoptivă: 'Mama ei o filmează. Nu comentăm despre proteste'
De Neptun TV 23 iunie 2019

Familia adoptivă a fetiței de 8 ani a făcut, duminică, publice noi imagini, în încercarea de a demonstra celor care protestează în Baia de Aramă că fetița este bine.