marţi, 16 iulie 2019

Un tânăr șofer român a murit într-un groaznic accident după ce ar fi fost obligat să conducă 2.000 de kilometri în 20 de ore - FOTO

Un tânăr șofer român a murit într-un groaznic accident după ce ar fi fost obligat să conducă 2.000 de kilometri în 20 de ore - FOTO

Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Sebeș a murit în urma unui accident rutier grav petrecut în această dimineața în Franța.

Potrivit presei din Franța, Alex, aflat la volanul unei dube, ar fi intrat în plin într-un camion cu remorcă pe RN 141. Tânărul șofer a murit pe loc.

O parte din colegii acestuia dau vina pe companiile de transport care îi forțează pe șoferi să parcurgă mii de kilometric fără pauză, conform hunedoaralibera.ro.

Alex era angajat al firmei Excelent din Aiud, iar colegii acestuia susțin că a fost obligat să parcurgă 1950 de kilometrii în 20 de ore. Tânărul șofer a explicat colegilor că este obosit, dormise două ore în trei zile, însă nimeni nu a avut ce face.

Sute de mesaje curg pe rețelele de socializare unde șoferii externi își arată nemulțumirea față de responsabilii firmelor de transport și modul în care își tratează conducătorii auto.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Noi reguli de circulație pe podul de la Năvodari!
De Neptun TV 6 iulie 2019

Noile reguli de circulație pe podul de la Năvodari vor intra în vigoare luni, 8 iulie. Administrația locală spune că acestea țin cont de valorile înregistrate în traficul rutier.

ATENȚIE, ȘOFERI! Autostrada către mare, cu restricții în plin sezon!
De Neptun TV 1 iulie 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță o serie de restricții pe A2 (Autostrada București-Constanța) și pe DN 39 (Constanța-Mangalia)