vineri, 24 mai 2019

Un veteran câștigă penultima etapă!

Penultima etapă a Turului României, de departe cea mai spectaculoasă a competiției, s-a desfășurat pe pantele Transfăgărășanului. Din cauza condițiilor mereo extrem de vitrege și a dificultăților apărute pe traseu, Cursa a fost scurtată cu 15 kilometri, finișul fiind programat la Bâlea Cascadă, la 1200 metri altitudine și nu la celebrul Lac, aflat la cota 2000. După un sprint la Avrig câștigat de italianul Marco Fuzas, rutierii s-au avântat pe pantele dificile, conștienți că această etapă poate schimba multe în clasamentul general. Primul care a trecut linia de sosire a fost germanul Andreas Kenser, de la Profilene, cel care la 37 de ani este al patrulea cel mai vârstnic rutier aflat în Mica Buclă. Kenser a fost urmat pe podium de bulgarii Georgi Georgiev și Vladimir Koev. Andrei Nechita a avurt probleme mari pe traseu dar a rezistat și a reușit să își păstreze tricoul galben. Avansul său la general este însă acum de numai 20 de secunde în fața grecului Ioannis Tamouridis. Pentru a deveni câștigătorul Turului României 2011, Nechita trebuie să termine în ultima etapă, în același pluton cu rivalul său Tamouridis. Un amplu rezumat al cursei puteți urmări, în premieră la Neptun TV, în rezumatul serii, cu începere de la ora 22.00. Cea de a opta și ultima etapă a întrecerii va avea loc sâmbătă, pe o distanță de 168 de kilometri, pe ruta Brașov – Ploiești, București.  

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, după ce a pierdut finala cu Kiki Bertens: 'Cred că am jucat greșit tot ce am jucat'
De Neptun TV 12 mai 2019

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep a declarat, sâmbătă seară, după ce a pierdut finala de la Madrid, că speră să mai aibă ocazia de a juca contra olandezei Kiki Bertens pentru că trebuie să-și ia revanșa.

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Madrid: 'Vreau să mă simt bine și să câștig'
De Neptun TV 10 mai 2019

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în finala turneului WTA de la Madrid, după un meci disputat cu Belinda Bencic (Elveția; 18 WTA). Românca s-a impus în trei seturi, scor 6-2; 6-7(2); 6-0.

Simona Halep, prima reacție la victoria care o readuce pe locul 2 WTA: 'Sunt încă pe antibiotice'
De Neptun TV 9 mai 2019

Parcursul execelnt al Simonei vine în ciuda faptului că este răcită și urmează un tratament pe bază de antibiotice.

Victorie FULGER la Madrid | Halep s-a calificat în sferturile turneului, după 6-0; 6-0 cu Kuzmova: Am dominat meciul, am simțit loviturile
De Mediafax 8 mai 2019

Simona Halep (3 WTA) s-a declarat extrem de mulțumită de victoria de la Madrid, care a dus-o în sferturi. A fost, practic, un antrenament cu public pentru sportiva noastră.

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Madrid
De Neptun TV 7 mai 2019

În optimile de finală, Simona Halep va da piept, în premieră, cu slovaca Viktoria Kuzmova (20 de ani, nr. 46 WTA).