miercuri, 13 decembrie 2017

Universul cărămizilor LEGO, la City Park Mall Constanța

Castele, peisaje de poveste, obiective turistice din întreaga lume, tablouri și rechizite scolare, toate din LEGO. Peste 50 de astfel de construcții sunt expuse în acest weekend la City Park Mall Constanța în cadrul expoziției internaționale Young Builders - UNIVERSUL CĂRĂMIZILOR LEGO.

Evenimentul este organizat de membrii cluburilor Clever Frog din Timișoara și Lego Klub Beokocka din Serbia. Organizatorii au muncit zile întregi la realizarea exponatelor. Spre exemplu, orașul din lumea fascinantă a cărămizilor LEGO a fost realizat în trei săptămâni din peste 30.000 de piese LEGO.

Pe „șantierul vesel“ cei mici vor putea construi ceva nou șioriginal în zona special amenajată pentru ei in City Park Mall și se vor putea juca si maine cu cele două mașini motorizate și teleghidate, puse la dispozitie de organizatori.

Comenteaza aceasta stire

Sute de copii sportivi se antrenează pentru performanță la Clubul Sportiv “Victoria” din comuna Cumpăna!
De Cristina Puşcaşu 9 decembrie 2017

Constanța este unul dintre orașele care se clasează anual printre primele locuri la competițiile sportive naționale și internationale pentru elevi. Astăzi am avut ocazia să cunoaștem o parte din cei aproape 500 de copii sportivi care se antrenează constant pentru performanță la Clubul Sportiv “Victoria” din comuna Cumpăna.

Gașca Zurli va da startul distracției pentru cei mai mici vizitatori ai City Park Mall
De Neptun TV 6 decembrie 2017

Da, ați ghicit, este vorba despre simpaticii artiști din Gașca Zurli, pe care-i puteți revedea joi, 7 decembrie, la City Park Mall, de la ora 17.

CONCURS CITY PARK MALL. Împodobește Bradul Norocos și câștigă super premii!
De Neptun TV 2 decembrie 2017

City Park Mall te provoacă să împodobești bradul virtual, ca să găsești premiile ascunse!

REPORTER SPECIAL 1 DECEMBRIE. Parada militară din centrul Capitalei, în direct la NEPTUN TV! Evenimentul va fi comentat în cadrul unei ediții eveniment
De Neptun TV 30 noiembrie 2017

Mâine, începând cu ora 10.55, Neptun TV transmite în direct parada militară din centrul Capitalei, în cadrul unei ediții eveniment a emisiunii Reporter Special.

Programul City Park Mall în perioada Sărbătorilor!
De Neptun TV 30 noiembrie 2017

Și în acest an, City Park Mall va funcționa după un program special în perioada Sărbătorilor de iarnă.

Hai la joacă în clubul lui Arky, la City Park Mall!

Copiii sunt invitați la joacă, în cel mai distractiv club, deschis în acest weekend la City Park Mall. Clubul lui Arky se redeschide mâine, la ora 12:00, cu workshopul de știință și joacă la care sunt invitați toți copiii.

Târgul Ghidul Miresei are loc în acest weekend la Pavilionul Expozițional Constanța
De Neptun TV 17 noiembrie 2017

Pentru viitorii miri, organizatorii au pregătit oferte speciale, la prețuri atractive.

Turneu de baschet 3x3 la City Park Mall!
De Neptun TV 17 noiembrie 2017

Cel mai tare turneu de baschet 3x3 al iernii are loc în acest weekend la City Park Mall Constanța! Evenimentul FIBA Endorsed este organizat de Asociația Județeană de Baschet Constanța.