sîmbătă, 24 august 2019

Unul dintre cele mai renumite restaurante din Constanța a fost descoperit cu branșamente ilegale la rețeaua de apă - update

Unul dintre cele mai renumite restaurante din Constanța s-a acoperit de rușine. Angajații SC RAJA SA au descoperit că localul La Scoica era branșat ilegal la rețeau orașului, de unde ar fi sustras apă potabilă și de canal în valoare de 100.000 de lei. Împotriva patronilor societății, SC RAJA SA va depune plîngere penală pentru furt și îi va imputa apa retroactiv, pe un an și jumătate. Reprezentanții societății acuzate  au declarat că branșamentele sunt din anul 1997 și că aveau montate apometre.

 

Nu trece zi fără ca angajații SC RAJA SA să nu descopere o ilegalitate la societăți comerciale din Constanța, pe care le-au luat la puricat. Astăzi, prins în afara legii a fost Stere Lascu, patronul unui binecunoscut restaurant din Constanța, La Scoica. Aici, inspectorii RAJA SA au găsit nu mai puțin de 3 branșamente ilegale. Angajații SC RAJA SA spun că unul dintre sistemele ilegale era sub forma unei ramificații din pexal și furtun de cauciuc, care ducea spre subsolul clădirii, iar al doilea spre organizarea de șantier din spatele restaurantului. Ambele branșamente au fost imediat desființate de către lucrătorii societății. Spre seară a fost descoperit un al treilea branșament ilegal, care ducea spre baia și bucătăria localului. Acum, pe Stere Lascu îl va ustura la buzunar, dar nu va scăpa doar cu atât. Contactat telefonic, Stere Lascu, patronul restaurantului La Scoica, a declarat că cele două branșamente le avea din anul 1997 și că la acestea avea legate apometre. Potrivit angajaților SC RAJA SA, fapta comisă de patronul La Scoica este încadrată ca furt calificat și se pedepsește cu închisoarea. Prejudiciul adus societății de apă a fost calculat la suma de 100.000 de lei. Ieri, patronul unui restaurant, hotel și firmă de cattering din Medgidia a fost depistat de reprezentanții SC RAJA SA tot cu un branșament ilegal prin care își alimenta afacerile cu apă furată din rețeua RAJA SA. Nici acesta nu a scăpat nepedepsit.

Comenteaza aceasta stire