joi, 18 iulie 2019

Urgența pentru copii a Spitalului Județean Constanța a fost dotată... de copii - VIDEO

Urgenţa Pediatriei din Constanţa a fost dotată....de copii. Elevii de la o şcoală privată au organizat un târg unde au reuşit să obţină suficienţi bani, încât să cumpere echipamentele medicale şi mobilier. Medicii pediatri spun că materialele noi le face mai uşoară soarta copilaşilor bolnavi.

Pulsoximetre, lămpi de examinare și bactericide, standuri de perfuzii, termometre și alte lucruri absolut necesare în activitatea medicilor pediatri - sunt doar câteva dintre obiectele cumpărate din donații.

Urgența Pediatriei de la Spitalul Județean Constanța a căpătat o înfățișare nouă datorită unor copii.

Pediatrii au întocmit o listă cu echipamentele necesare, iar astăzi, cadrele didactice și câțiva părinți au mers să vadă îmbunătățirile aduse secției.

Peste 200 de copii de la Grădinița Căsuța de Turtă Dulce și Școala „Petre Ispirescu“, dar și părinții acestora, au confecționat diverse obiecte pe care le-au vândut la Târgul de Crăciun. Toți banii strânși au fost donați Unității de Primiri Urgențe Pediatrie.

Pentru confortul celor mici, pediatrii își mai doresc un televizor pe care să îl monteze în sala de așteptare, dar și un aparat cu care să detecteze mai ușor venele copilașilor.

Comenteaza aceasta stire