sîmbătă, 30 august 2014

Valuri mari și adrenalină pe coasta Californiei

De Lavinia Matei - Danciuc 8:24, 2 septembrie 2011 741 vizite Divertisment

Oceanul le-a oferit californienilor un spectacol de zile mari. Valurile uriașe, rar întâlnite în statul american, au  atras numeroși  surferi, a căror reprezentație a fost urmărită cu interes de localnici.

 

O furtună produsă în largul Noii Zeelande a declanșat curenți neobișnuit de puternici și valuri uriașe din San Diego până la Malibu.  Iubitorii sporturilor  pe apă nu au putut sta deoparte. Și-au luat plăcile de surf și s-au aventurat în Oceanul Pacific.

Zeci de californieni s-au adunat pe plaja din Malibu pentru a  admira curajul surferilor. Distracția lor se va încheia însă astăzi când valurile vor reveni la normal.

 

 

Abonează-te la newsletter

Comenteaza aceasta stire

”Rubble Bucket Challenge”, varianta palestiniană a găleții cu apă și gheață, a ajuns și în Statele Unite
De Robert Cioancă 29 august 2014

Fenomenul Ice Bucket Challenge, cunoscut în lumea întreagă și creat în scopuri umanitare, a fost modificat de palestinienii din teritoriile ocupate.

Cele mai frumoase insule ale Italiei, adevărate destinații turistice, au fost secole de-a rândul închisori
De Robert Cioancă 29 august 2014

După ce au fost secole întregi închisori în care au stat mafioți, teroriști, dictatori sau dizidenți politici, astăzi 10 dintre cele mai frumoase insule din Italia au devenit destinații ideale pentru vacanțe de neuitat.

„Energizant“ la locul de muncă
De Livia Petrescu 29 august 2014

Ascultând o melodie te încarci cu sentimente pozitive, îți poți regăsi concentrarea și îți poți readuce zâmbetul pe buze.

TOP 10 Cele mai stupide decese din istorie. GALERIE FOTO

O „lege nescrisă“ spune că în lumea asta nu poți scăpa de două lucruri: de impozite și de moarte. Se știe că orice om moare, dar să mori din lucruri absolut stupide este cu adevărat regretabil.

Un câine din Marea Britanie a dat peste o comoară pe fundul unui iaz. Află ce a găsit patrupedul în apă!
De Cristina Sîmbeteanu 28 august 2014

Un departament de Poliție din Marea Britanie trebuie să îi mulțumească unui câine care, din curiozitate, și-a băgat nasul în ascunzătoarea unor hoți.

Campionatul Mondial de Tango i-a sfârșit în această seară. VEZI cum dansează cuplul care a câștigat trofeul probei de tango de salon
De Vera Puiu 26 august 2014

Campionatul Mondial de Tango din Argentina se apropie la final. Competiția de tango de salon a fost câștigată de un cuplu cu origini în Argentina și Uruguay. Cei doi dansatori s-au întrecut în mișcări pasionale și pline de ritm cu alte 41 de cupluri din toată lumea.

Un tren de lux va efectua călătorii pe ruta Budapesta-Teheran, cu oprire inclusiv în România. Află AICI cât costă prețul unei astfel de vacanțe!
De Lavinia Stanciu 26 august 2014

Persoanele dornice de aventură, dar care au și suficiente resurse materiale vor putea avea parte, din această toamnă, de o călătorie unică.

RADU MAZĂRE se va juca cu lei, pitoni și va trage cu arcul! Află cine este ținta primarului Constanței
De Victor Radu 26 august 2014

Carnavalul de la Mamaia, de pe 30 august, va fi însoțit de multe momente speciale, iar unul dintre acestea va fi acela în care Radu Mazăre va trage cu un arc.

Video Music Awards 2014 - vezi lista pincipalilor câștigători!
De Cristina Sîmbeteanu 25 august 2014

Doamnele au dominat, aseară, gala MTV Video Music Awards, organizată în California. Miley Cyrus a plecat acasă cu trofeul pentru cel mai bun videoclip al anului, după ce a creat pe scenă un moment emoționant. Apreciați de telespectatorii MTV au fost anul acesta și Katy Perry și Ed Sheeran. Iar în program s-a regăsit și un tribut dedicat actorului Robin Williams.

Atunci când visele devin realitate: doi ingineri chinezi și-au construit mașina visurilor lor!
De Ciprian Paraschivu 23 august 2014

Chinezii sunt faimoși pentru că reproduc cu fidelitate creațiile altora. Doi ingineri întăresc această idee și au construit o replică fidelă a unui Lamborghini Diablo. Ei spun că mașina reprezintă un proiect unicat deoarece în viitor vor să își dezvolte propria marcă de automobile.

VIDEO. Milioane de meduze albastre au invadat plajele - turiștii sunt INMĂRMURIȚI!

Potrivit oceanologilor, densitatea acestora este de-a dreptul impresionantă - peste 1000 de viețuitoare pe fiecare metru pătrat, nemaiîntâlnită în aceste zone.

De ce m-ai șters de pe Facebook ?
De Livia Petrescu 23 august 2014

Ștersul prietenilor de pe rețeaua de socializare Facebook ocupă primul loc în topul cauzelor care duc la ruperea unei relații.

VIDEO. Joaca dintre o balenă albă și copii a devenit virală pe Internet
De Robert Cioancă 22 august 2014

Joaca unei balene albe cu copiii la un acvariu din Connecticut a devenit virală pe Internet, la puțin timp după postare.

Iluzii optice cu ajutorul bodypainting-ului! O japoneză uimește Internetul!
De Ciprian Paraschivu 21 august 2014

Nimic nu este ceea ce pare. Aceasta este convingerea unei tinere din Japonia, pasionată de bodypainting. Prin lucrările sale, artista creează iluzii optice cu ajutorul cărora încearcă să le atragă atenția oamenilor care îi privesc superficial pe cei din jurul lor.

SĂRBĂTOARE în Buenos Aires, unde a început Festivalul Internațional de Tango
De Vera Puiu 21 august 2014

Buenos Aires s-a transformat, și anul acesta, în capitala mondială a tangoului. Concurenți din toată lumea au venit în Argentina pentru a-și demonstra talentul în cadrul Festivalului Internațional de Tango.

Fotografii uimitoare cu animale suprinse în ipostaze umane
De Vera Puiu 19 august 2014

Cele mai reușite 50 de fotografii de anul acesta concurează în competiția patronată de Muzeul de Științe ale Naturii din Londra.

ALPINISMUL devine o experință accesibilă. Asta cu ajutorul proiectului MAMUT 360. Vezi AICI despre ce este vorba
De Vera Puiu 18 august 2014

Un grup de alpiniști din Elveția are un proiect extrem de ambițios, numit Mamut 360. Cu ajutorul unor camere de luat vederi extrem de performante, bărbații vor să realizeze o prezentare nemaivăzută a muntelui Eiger din Elveția.

În Beijing s-a deschis PRIMUL MUZEU 3D. Vezi AICI cu ce își impresionează vizitatorii!
De Vera Puiu 18 august 2014

În Beijing a fost inaugurat primul muzeu 3D. Aici, vizitatorii își pot face fotografii în decoruri care amintesc de filmele de acțiune sau de cele SF. Cei care au trecut pragul expoziției inedite spun că distracția este garantată.

Cei mai BOGAȚI OAMENI din SUA se provoacă
De Robert Cioancă 16 august 2014

Co-fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, l-a provocat pe Bill Gates să se filmeze în timp ce-și toarnă în cap o găleată cu apă rece și gheață

Papa Francisc, protagonistul unui SELFIE în vizita din Coreea de Sud
De Lavinia Stanciu 16 august 2014

Papa Francisc a demonstrat încă o dată că este un lider modern al Bisericii Catolice.

Vrei să ai parte de RĂCOARE și de o PRIVELIȘTE UIMITOARE? Cazează-te într-un iglu!
De Cristina Sîmbeteanu 15 august 2014

Uneori, priveliștea la mare sau ocean nu compensează faptul că în jur este atât de cald, încât parcă se topește și asfaltul.