duminică, 29 noiembrie 2015

Valuri mari și adrenalină pe coasta Californiei

Oceanul le-a oferit californienilor un spectacol de zile mari. Valurile uriașe, rar întâlnite în statul american, au  atras numeroși  surferi, a căror reprezentație a fost urmărită cu interes de localnici.

 

O furtună produsă în largul Noii Zeelande a declanșat curenți neobișnuit de puternici și valuri uriașe din San Diego până la Malibu.  Iubitorii sporturilor  pe apă nu au putut sta deoparte. Și-au luat plăcile de surf și s-au aventurat în Oceanul Pacific.

Zeci de californieni s-au adunat pe plaja din Malibu pentru a  admira curajul surferilor. Distracția lor se va încheia însă astăzi când valurile vor reveni la normal.

 

 

Comenteaza aceasta stire

În China se poartă fotbalul kung fu! VIDEO
De Oana Stupariu 29 noiembrie 2015

O școală de arte marțiale din China a adoptat fotbalul ca o nouă disciplină de predare. Rezultatul este de-a dreptul spectaculos și îmbină kung fu cu sportul tradițional cu balonul rotund!

Finlanda a câștigat locul I la Campionatul Mondial de dans la bară
De Vera Puiu 28 noiembrie 2015

Hong Kong-ul a găzduit, ieri, cea de-a opta ediție a Campionatul Mondial de dans la bară. Reprezentanta Finlandei este câștigătoarea titlului de anul acesta. Ea a demonstrat că dansul la bară nu este nici pe departe doar un amuzament exotic, ci un sport pe cât de fascinant pe atât de solicitant.

CURIOZITĂȚI. Știi care sunt cele mai lungi cuvinte din limba română? Dar care este cel mai lung nume de oraș din România?
De Neptun TV 28 noiembrie 2015

Știi care este cel mai lung cuvânt din limba română? Dar care este cel mai lung nume de oraș din România? Consoana cel mai frecvent utilizată de compatrioți?

Un nou trailer Star Wars! De data aceasta în scenă intră Partea Întunecată!
De Ciprian Paraschivu 27 noiembrie 2015

Pentru fanii Star Wars Crăciunul a venit mai repede cu aproape o lună. Studiourile Lucas Films au lansat un nou trailer. De data aceasta, producătorii au ales să prezinte evenimentele din film din perspectiva părții întunecate.

Adele, acompaniată de instrumente de jucărie!
De Ciprian Paraschivu 26 noiembrie 2015

Adele poate face spectacol în orice situație. Cântăreața britanică a dovedit încă o dată că are o voce extraordinară. Invitată la emisiunea lui Jimmy Fallon, ea a cântat 'Hello', acompaniată numai de instrumente de jucărie.

INEDIT. Alcoolul ar putea fi folosit pentru producerea de... combustibil!
De Ciprian Paraschivu 23 noiembrie 2015

Scoția, cel mai mare producător de whisky din lume s-ar putea transforma în câțiva ani în cel mai mare producător de bio-combustibil de pe mapamond. Totul datorită unei tehnologii noi, prin care reziduurile rezultate din fabricarea whisky-ului vor servi ca materie primă pentru o nouă generație de combustibili.

Descoperire prețioasă într-o mină din Africa: diamant de mărimea unei mingi de tenis!
De Vera Puiu 20 noiembrie 2015

Cel mai mare diamant din ultimul secol a fost descoperit într-o mină din Botswana. Piatra prețioasă, de mărimea unei mingi de tenis, este incoloră și are 1.111 carate.

Fotografii document: Ziua în care 28.000 de oameni au mers la inaugurarea primului parc Disneyland
De Vera Puiu 20 noiembrie 2015

Lumea copilăriei ar fi de neconceput fără minunatele personaje create de celebrul Walt Disney. La 60 de ani de la inaugurarea parcului de distracții Disneyland din California, jurnaliștii de la Daily Mail au publicat fotografii-document.

Joaca de-a câinele și pisica! Videoclip viral!
De Oana Stupariu 19 noiembrie 2015

Conviețuirea dintre câini și pisici este plină de surprize! Un videoclip amuzant a devenit viral urmărind disperarea unui cățel care se vede luat drept... 'mijloc de transport!'

Beckham, desemnat cel mai sexy bărbat în anul 2015
De Vera Puiu 18 noiembrie 2015

David Beckham este cel mai sexy bărbat în anul 2015. Titlul i-a fost desemnat fostului sportiv britanic de revista People.

Casa visurilor unui egiptean, construită din peturi și materiale reciclate. VEZI AICI cum arată locuința!
De Vera Puiu 17 noiembrie 2015

Cei mai mulți oameni își doresc o casă frumoasă și spațioasă. Însă un egiptean ne propune un proiect inedit. Locuința sa va fi construită din peturi, anvelope și materiale de construcție reciclate, iar la final va arăta extraordinar, spune el.

Tentativă nereușită de evadare a unui grup de pinguini!
De Oana Stupariu 13 noiembrie 2015

Pinguinii din seria animată “Madagascar” nu sunt doar specimene de vis. În Grădina Zoologică din Odense din Danemarca un grup de pinguini este cel puțin la fel de inventiv în găsirea unei căi de a evada.

VINERI, 13! Ghinion sau superstiție!? Simboluri, mitologie și semnificațiile cifrei!
De Neptun TV 13 noiembrie 2015

VINERI 13. Considerat de unii ca purtând ghinion, iar de alții ca aducător de noroc, simbolismul numărului 13 este de cele mai multe ori pus sub semnul întrebării, căpătând de-a lungul timpului diferite conotații.

Școală pentru ajutoarele Moșului: zeci de brazilieni au învățat cum să țină viu spiritul Crăciunului
De Vera Puiu 11 noiembrie 2015

Avem vești proaste pentru grinch! Nu doar că Moș Crăciun există, ci are de la an la an tot mai multe ajutoare bine pregătite. Doar anul acesta, în metropola braziliană Rio de Janeiro, 40 de „Moși” au absolvit școala care îi învață cum să facă pe placul copiiilor.

IMAGINI inedite: telefonul mobil cu cea mai lungă parolă
De Vera Puiu 9 noiembrie 2015

O filmare realizată într-un tren din Japonia face furori pe internet. În imagini este surprins un tânăr care își deblochează telefonul.

Competiție plină de adrenalină: reprezentantul Australiei a câștigat locul I la Campionatul mondial de Base Jumping
De Vera Puiu 8 noiembrie 2015

China a găzduit un concurs plin de adrenalină. Sportivi din 13 țări au participat la Campionatul Mondial de Base Jumping. Câștigător a fost desemnat reprezentantul Australiei, care a executat cele mai spectaculoase sărituri în gol de pe un pod și care a acționat parașuta doar cu 100 de metri înainte de sol.

PETIȚII ONLINE: Românii cer ca fetele să nu mai poarte sutien vara, Ramona să danseze pe manele și Dorin să se lase de băut!
De Andreea Petraș 7 noiembrie 2015

Mediul online a devenit principala portavoce a românilor atunci când aceștia vor să-și spună nemulțumirile.

A fost lansat primul trailer al filmului Warcraft
De Ciprian Paraschivu 7 noiembrie 2015

După cinci ani de așteptare, fanii francizei Warcraft și al filmelor fantasy au putut vedea, în sfârșit, primul trailer al primului film inspirat de celelbrul joc video.

BINGE-WATCH, desemnat de Collins English Dictionary cuvântul anului 2015!
De Neptun TV 6 noiembrie 2015

Termenul 'binge-watch', care se referă la obiceiul unor persoane de a viziona un întreg sezon dintr-un serial de televiziune neîntrerupt, fără tradiționalele pauze săptămânale dintre episoade, a fost desemnat cuvântul anului 2015, au anunțat editorii britanici ai dicționarului Collins.

Galeriile Lafayette au dat startul sezonului de iarnă în stilul Star Wars
De Ciprian Paraschivu 5 noiembrie 2015

Darth Vader și cavalerii Jedi au dat startul sezonului de cumpărături în Paris. Galeriile Lafayette au apelat la eroii din seria cinematografică „Star Wars pentru a-și decora vitrinele, pregătite pentru luna cadourilor.

Alladin a ieșit la plimbare prin New York!
De Ciprian Vieru 2 noiembrie 2015

Nu este nicio surpriză pentru nimeni că traficul rutier prin New York poate fi un adevărat coșmar. Însă un tânăr a găsit o metodă magică prin care să scape de acest impediment. El a apelat la…un covor fermecat.