sîmbătă, 25 aprilie 2015

Valuri mari și adrenalină pe coasta Californiei

De Lavinia Matei - Danciuc 8:24, 2 septembrie 2011 741 vizite Divertisment

Oceanul le-a oferit californienilor un spectacol de zile mari. Valurile uriașe, rar întâlnite în statul american, au  atras numeroși  surferi, a căror reprezentație a fost urmărită cu interes de localnici.

 

O furtună produsă în largul Noii Zeelande a declanșat curenți neobișnuit de puternici și valuri uriașe din San Diego până la Malibu.  Iubitorii sporturilor  pe apă nu au putut sta deoparte. Și-au luat plăcile de surf și s-au aventurat în Oceanul Pacific.

Zeci de californieni s-au adunat pe plaja din Malibu pentru a  admira curajul surferilor. Distracția lor se va încheia însă astăzi când valurile vor reveni la normal.

 

 

Comenteaza aceasta stire

Apartamentele subacvatice din Dubai, luxul din adâncuri
De Oana Stupariu 24 aprilie 2015

Domeniul hotelier a venit în ultimii ani cu inovații tot mai surprinzătoare. Deși nu mai sunt o premieră, hotelurile subacvatice rămân cele mai extravagante destinații de...

Premieră medicală! Chinezii au modificat embrioni umani
De Oana Stupariu 23 aprilie 2015

Geneticienii din China au reușit, în premieră, să modifice embrioni umani. Oamenii de știință din cadrul Universității Sun Yat-sen au blocat gena care declanșează incapacitatea organismului de a produce hemoglobină, ce ajută celulele roșii să distribuie oxigenul în toate celulele din corp.

Peste 40 de ouă de dinozaur, descoperite pe un șantier din China

Un cuib de 43 de ouă de dinozaur fosilizate a fost descoperit de muncitorii care lucrează la construirea unui drum din orașul Heyuan din sudul Chinei.

Google sărbătorește Ziua Pământului cu un logo special!
De Mediafax 22 aprilie 2015

Google și-a modificat, astăzi, logoul pentru a sărbători Ziua Pământului, astfel încât toți cei care accesează motorul de căutare online își pot face un test pentru a afla ce animal îi reprezintă.

Un misterios crater gigantic a apărut într-un sat din Siberia

Un crater uriaș, cu un diamentru de 20 de metri și o adâncime de până la 30 de metri, a apărut în Siberia, în regiunea Novokuznețk, provocând tulburare în rândul populației locale care se teme că un posibil nou crater le-ar putea înghiți casele.

Cel mai sexy profesor de matematică din lume
De Lavinia Stanciu 21 aprilie 2015

Are 26 de ani și pare a fi combinația perfectă între frumusețe și inteligență. Un tânăr din Italia etse considerat cel mai sexy profesor de matematică din lume.

Cât poate duce o motocicletă!
De Oana Stupariu 21 aprilie 2015

O familie din Argentina a reușit să producă deopotrivă indignare și amuzament din cauza modalității alese de a călătorii. Toți cei șase membri ai acestei familii au fost prinși în trafic pe aceeași motocicletă.

Un pui de urs, pasager special la Business Class!
De Oana Stupariu 21 aprilie 2015

Primăvara, în Rusia se numără puii de urs salvați de autorități după ce circurile îi abandonează ori braconierii le ucid pe ursoaice. Unul dintre puii salvați este pe cale să devină o celebritate.

Trenul cu levitație electromagnetică a atins viteza record de 603 km/h!
De Alin Tarnovschi 21 aprilie 2015

Un prototip al viitorului tren japonez cu levitație electromagnetică (maglev) a atins marți viteza de 603 de kilometri pe oră - un record pe plan mondial, a informat compania feroviară niponă Central Japan Railways.

Cursă inedită: bărbați… pe tocuri
De Vera Puiu 20 aprilie 2015

S-au machiat, și-au pus rochii elegante, peruci și s-au cocoțat pe tocuri pentru a fi, la proporiu, la înălțime. Nu este vorba despre vedete care au participat șa un eveniment monden de la la Hollywood, ci despre travestiți care au luat parte la cursa anuală pe tocuri.

Cirque du Soleil, scos la vânzare pentru 1,5 miliarde de dolari
De Mediafax 20 aprilie 2015

Guy Laliberté, fondatorul Cirque du Soleil, cea mai mare companie de producție teatrală din lume, a acceptat să vândă pachetul majoritar de acțiuni pe care îl deține în această firmă, contra sumei de 1,5 miliarde de dolari, afirmă cotidianul The Globe and Mail, citat de Reuters.

Pagina de Facebook dăunează sănătății mentale a fetelor
De Oana Stupariu 20 aprilie 2015

FACEBOOK. Cercetătorii britanici au adresat un avertisment cât se poate de categoric părinților de fete. Consultarea rețelelor de socializare nu este deloc o modalitate de relaxare nevinovată, dimpotrivă! Așa că au recomandat ca fetele sub 15 ani să fie ținute departe de tentația de a avea propria pagină pe Facebook.

Scurtmetrajul "Ramona" a intrat în competiție pentru Festivalul de Film de la Cannes

Scurtmetrajul "Ramona", în regia lui Andrei Crețulescu, a fost selectat în competiția oficială a secțiunii Semaine de la Critique din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes 2015.

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 20 – 26 aprilie 2015. Vezi ce trebuie să știi zodia ta!

HOROSCOP Săptămâna 20 – 26 aprilie 2015. Tot ce trebuie să știi despre semnul tău zodiacal, pentru această săptămână.

"Fast and Furious 7" a obținut încasări record

"Fast and Furious 7" a devenit filmul care a obținut cel mai rapid încasări de peste 1 miliard de dolari, în 17 zile de la lansare, depășind recordul anterior, de 19 zile, stabilit de "The Avengers", "Avatar" și "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2".

Cursă pitorească în Statele Unite
De Ciprian Paraschivu 19 aprilie 2015

Peste 1.500 de alergători au luat startul ieri într-una dintre cele mai populare întreceri din Statele Unite.

Primul trailer oficial pentru filmul „Batman v Superman: Dawn of Justice”
De Lavinia Stanciu 18 aprilie 2015

A fost lansat primul trailer oficial pentru filmul „Batman vs Superman: Dawn of Justice“. Regizat de Zack Snyder, acesta este unul dintre cele mai așteptate lungmetraje cu supereroi din toate timpurile.

ILUZIE OPTICĂ. Ce se ascunde în spatele imaginii care a devenit virală!
De Alin Tarnovschi 17 aprilie 2015

Ideea unui artist a devenit virală pe internet după ce a reușit să ascundă sub imaginea unui cameleon... două femei.

Un delfin își schimbă culoarea în funcție de starea de spirit!
De Lavinia Stanciu 17 aprilie 2015

Un delfin a devenit faimos datorită culorii sale. Aflat la un acvariu din Japonia, acesta își schimbă culoarea în funcție de starea pe care o are.

Epoca de piatră, adusă în prezent de... casa familiei Flintstone din Arizona!
De Lavinia Stanciu 17 aprilie 2015

O casă care seamănă cu cea a familiei Flintstone, considerată la un moment dat singura locuință originală din Statele Unite, a fost scoasă la vânzare.

Cand e ziua de nastere a lui Cheryl? Problema pentru adolescenti care a uimit lumea

O problemă de matematică pentru copiii de 14 ani a uimit oamenii din mai multe țări asiatice și europene, devenind virală pe internet. Intrebarea folosește raționamentul logic și își propune să îi cearnă pe cei mai inteligenți.