joi, 28 mai 2015

Valuri mari și adrenalină pe coasta Californiei

Oceanul le-a oferit californienilor un spectacol de zile mari. Valurile uriașe, rar întâlnite în statul american, au  atras numeroși  surferi, a căror reprezentație a fost urmărită cu interes de localnici.

 

O furtună produsă în largul Noii Zeelande a declanșat curenți neobișnuit de puternici și valuri uriașe din San Diego până la Malibu.  Iubitorii sporturilor  pe apă nu au putut sta deoparte. Și-au luat plăcile de surf și s-au aventurat în Oceanul Pacific.

Zeci de californieni s-au adunat pe plaja din Malibu pentru a  admira curajul surferilor. Distracția lor se va încheia însă astăzi când valurile vor reveni la normal.

 

 

Comenteaza aceasta stire

Numere care aduc nenorociri! Apocalipsa din 19 ianuarie 2038!
De Oana Stupariu 27 mai 2015

Un virus uluitor de simplu dă peste cap computerele care controlează avioane, vehicule spațiale sau alte dispozitive din sectoare importante. Virusul determină programele informatice să facă confuzii între numerele foarte mari.

Cel mai mare iaht din lume se vinde pentru 770 milioane de dolari!
De Oana Stupariu 27 mai 2015

Cel mai mare iaht din lume "Double Century" și-a făcut intrarea în lume! I s-au făcut primele fotografii, dar și primele probe la apă la Fort Lauderdale, în statul american Florida.

Pinguinii pitici i-au fascinat pe vizitatorii grădinii zoologice din New York
De Ciprian Paraschivu 27 mai 2015

Newyorkezii i-au primit cu brațele deschise pe cei mai noi membri ai grădinii zoologice din orașul lor. Un grup de pinguini pitici a apărut pentru prima dată în fața publicului american, iar vizitatorii s-au îndrăgostit de ei pe loc.

Barbie de Rusia se jură că este... naturală - GALERIE FOTO
De Oana Stupariu 26 mai 2015

Angelica Kenova este un model de 26 de ani, originar din Moscova, promovată ca noua Barbie în carne și oase, așa cum a venit ea pe lume, fără ajustări... chirurgicale.

B.B. King ar fi fost otrăvit!
De Oana Stupariu 26 mai 2015

Poliția din Las Vegas a lansat o investigație oficială pentru a clarifica circumstanțele morții celebrului muzician american B.B. King, după ce fiicele sale au lansat acuzații grave la adresa asistenților lui.

Fort victorian, transformat în hotel de lux - GALERIE FOTO
De Vera Puiu 25 mai 2015

Forturile englezești care datează din perioada victoriană au fost construite pentru a apăra Marea Britanie de o eventuală amenințare de pe mare.

CANNES 2015. Filmul "Dheepan", de Jacques Audiard, a câștigat trofeul Palme d'Or. LISTA COMPLETĂ a premiilor
De Ciprian Paraschivu 24 mai 2015

Festivalul de Film de la Cannes și-a desemnat câștigătorii. Trofeul Palme d’Or a fost decernat producției "Dheepan", realizată de regizorul francez Jacques Audiard.

Expoziție de tatuaje la Londra. Cei mai buni artiști din lume și-au demonstrat măiestria pe pielea britanicilor
De Ciprian Paraschivu 24 mai 2015

Mii de iubitori ai tatuajelor din întreaga lume s-au adunat la Londra pentru a participa la unul dintre cele mai mari evenimente dedicate acestei arte.

Suedia a câștigat Eurovision 2015! România s-a clasat pe locul al 15-lea, cu 35 de puncte
De Silvia Pascale 23 mai 2015

Suedia este marea câștigătoare a finalei Eurovision. Piesa “Heroes” a cucerit nu doar inimile europenilor, ci și cele mai multe voturi. România, însă, reprezentată de trupa Voltaj a ocupat doar locul 15 din 27.

„Doar cu buletinul la Paris”, proiecție de gală la Cinema Studio
De Bogdan Muzgoci 23 mai 2015

Premiera de gală a filmului „Doar cu buletinul la Paris”, în regia lui Șerban Marinescu, a avut loc în București, la Cinema Studio. Pe covorul roșu au pășit actorii cu greutate care au dat viață personajelor cheie ale lungmetrajului. Politicieni și vedete au ținut să fie în primele rânduri pentru a putea savura fiecare replică a filmului ce se anunță un succes de box office.

VIDEO. Sexul slab bate tare! Doi sportivi au fost protagoniștii unei farse... dureroase
De Vera Puiu 22 mai 2015

Atunci când au fost provocați să intre în ring, doi luptători de kickboxing habar nu aveau că tânăra fragilă care le stătea în față avea să le ofere surpriza viețiilor.

Farsă cu iz de adevăr. Julia Roberts are voce de… bărbat!
De Oana Stupariu 22 mai 2015

Postul de televiziune american NBC se ține de șotii și face haz pe seama vedetelor, care țin la glume! Julia Roberts, Hugh Grant și Daniel Craig sunt celebritățile luate în vizor într-un videoclip comic în care sunt dezvăluite o serie de secrete ale Hollywood-ului.

Cel mai mare hotel din lume va fi construit în Arabia Saudită
De Oana Stupariu 21 mai 2015

La doar doi kilometri de cetatea sfântă Mecca va fi construit cel mai mare hotel din lume, care va dispune de 10.000 de camere.

David Letterman a prezentat ultima sa emisiune
De Lavinia Stanciu 21 mai 2015

David Letterman a prezentat, aseară, pentru ultima dată, emisiunea "Late Show".

A pierdut 15 miliarde de dolari într-o oră
De Oana Stupariu 21 mai 2015

Puțini ar fi aflat cine este cel mai bogat om din China dacă nu s-ar fi produs un adevărat cutremur pe piața bursieră din Hong Kong.

Lupta cu anorexia, o luptă cu moartea! Femeia prea slabă pentru a mai putea fi tratată
De Oana Stupariu 21 mai 2015

Rachael Farrokh este o actriță de 37 de ani care a trecut pe lângă visul de a deveni o celebritate. Se află, însă, în centrul atenției din cauza stării de sănătate care îi amenință viața.

Joaca nu mai este deloc ieftină! Căsuțe de lux pentru copii. GALERIE FOTO
De Oana Stupariu 20 mai 2015

Pentru mulți copii, o grădină și o păturică pe care să se întindă jucăriile sunt ingredientele copilăriei perfecte.

Ce își doresc femeile? Franțuzoaicele preferă... meseriașii
De Oana Stupariu 20 mai 2015

Un bărbat care știe ce să facă cu o șurubelniță, cu un ciocan sau cu o pompă pare să fie idealul virilității masculine în Franța.

PREMIERĂ. Filmul „Carmen“ va putea fi urmărit și de publicul din România

A avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Sarajevo și a fost prezentat la Göteborg și Beijing, iar acum "Carmen", un film tulburător în regia lui Doru Nițescu, va putea fi urmărit și de publicul din România.

Curcubeu pe cerul gurii: o australiancă face torturi ce par desprinse din desenele animate
De Vera Puiu 19 mai 2015

O australiancă și-a abandonat cariera de profesor după ce a descoperit că îi place să facă… torturi.

Adolf Hitler, reîncarnat într-o... pisică!
De Oana Stupariu 19 mai 2015

De la un semn distinctiv negru care aduce a mustață la părul dat pe o parte, o pisică se remarcă prin asemănarea incredibilă cu Adolf Hitler. Potrivit stăpânei sale, Elena Suleymanyan, asemănările se extind uneori și la temperamentul felinei.