sîmbătă, 1 august 2015

Valuri mari și adrenalină pe coasta Californiei

Oceanul le-a oferit californienilor un spectacol de zile mari. Valurile uriașe, rar întâlnite în statul american, au  atras numeroși  surferi, a căror reprezentație a fost urmărită cu interes de localnici.

 

O furtună produsă în largul Noii Zeelande a declanșat curenți neobișnuit de puternici și valuri uriașe din San Diego până la Malibu.  Iubitorii sporturilor  pe apă nu au putut sta deoparte. Și-au luat plăcile de surf și s-au aventurat în Oceanul Pacific.

Zeci de californieni s-au adunat pe plaja din Malibu pentru a  admira curajul surferilor. Distracția lor se va încheia însă astăzi când valurile vor reveni la normal.

 

 

Comenteaza aceasta stire

Imagini incendiare! O antrenoare de fitness a demonstrat că twerking-ul este un antrenament perfect!
De Ciprian Paraschivu 31 iulie 2015

Mulțumită lui Miley Cyrus și reprezentației sale de la gala Video Music Awards din 2013, tot globul cunoaște fenomenul denumit „twerking”. Acum, însă, o instructoare de fitness a transformat dansul într-un exercițiu fizic extrem de solicitant.

Facebook testează drona care oferă Internet omenirii!
De Oana Stupariu 31 iulie 2015

Este cunoscută intenția conducerii rețelei de socializare Facebook de a construi drone capabile să asigure accesul la internet. Este un proiect ambițios în condițiile în care se estimează că 10% din populația lumii nu dispune de conexiune la internet din motive geografice, fizice și chiar politice.

BANCUL ZILEI. Poveste cu morală despre unchiul lui Bulă din Afganistan
De Cristi Popovici 31 iulie 2015

BANCUL ZILEI. La școală, învățătorul le cere copiilor să se gândească, pentru următoarea zi, la o poveste cu morală.

Viitorul în industria modei: hainele printate 3D
De Ciprian Paraschivu 30 iulie 2015

O studentă din Israel a revoluționat industria modei. Ea a prezentat prima colecție vestimentară din lume realizată integral cu ajutorul imprimantelor 3D. Creațiile tinerei au devenit rapid extrem de apreciate la nivel mondial.

Vedetele Top Gear au semnat cu Amazon
De Ciprian Paraschivu 30 iulie 2015

Vedetele Top Gear au semnat un contract cu Amazon. Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May vor deveni gazdele unei emisiuni auto după modelul programului care i-a consacrat la televiziunea BBC.

Nuntă de pomină! O femeie a scăpat copilul ca să prindă buchetul! GALERIE FOTO, VIDEO
De Oana Stupariu 28 iulie 2015

Ne este familiară “competiția” domnișoarelor care vor să prindă buchetul la nuntă. Un episod împins la extrem s-a petrecut în SUA! O tânără își dorește atât de mult să prindă buchetul încât uită că are un copil în brațe...

Record pe cerul Franței. Sute de baloane cu aer cald s-au ridicat simultan de la sol
De Ciprian Paraschivu 27 iulie 2015

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost unul marcat de recorduri mondiale. Peste 430 de baloane s-au ridicat simultan în aer, ieri, în Franța. Iar în Statele Unite, un american a zburat 50 de metri cu un camion peste două rampe.

Mai greu, mai spectaculos! Biatlonul tancurilor, o competiție complexă
De Lavinia Stanciu 27 iulie 2015

Pe 1 august, în Rusia începe Biatlonului Tancurilor, competiție la care participă 13 țări pe de patru continente. Spre deosebire de anul trecut, traseul din acest an va avea mai multe obstacole.

BANCUL ZILEI. Cerșetoria ridicată la rang de business!
De Neptun TV 27 iulie 2015

Era odată un cerșetor care se așeza mereu lângă o biserică pentru a primi mila trecătorilor, cu o pălărie într-o mână. Într-o zi...

Nudiștii, revoltați după ce au descoperit că au fost spionați de o dronă!
De Oana Stupariu 27 iulie 2015

O adevărată rebeliune s-a înregistrat în weekend pe o faimoasă plajă pentru nudiști din Marea Britanie. Momentele de relaxare ale celor care preferă să facă plajă în costumul lui Adam sau al Evei au fost perturbate de o dronă care i-ar fi filmat și fotografiat.

Islanda, tărâmul contrastelor - FOTO
De Lavinia Stanciu 26 iulie 2015

Dacă vreți să evadați, în această perioadă, într-un loc unde canicula este inexistentă, Islanda este destinația la care merită să vă gândiți.

O vopsea, armă împotriva urinatului în public!
De Oana Stupariu 25 iulie 2015

Urinatul în public este o problemă pe cât de mare, pe atât de rușinoasă la San Francisco. Așa că oficialii locali au decis să ia măsuri drastice și nu este vorba despre creșterea amenzilor și nici despre noi patrule de poliție!

INEDIT. Reacția autorităților americane la atentatele din 11 septembrie 2001, surprinsă în fotografii GALERIE FOTO
De Oana Stupariu 25 iulie 2015

Arhivele Naționale ale SUA au dat publicității imagini surprinse la Casa Albă în momentul în care oficiali ai administrației conduse de George W. Bush sunt informați cu privire la atentatele din 11 septembrie 2001.

BANCUL ZILEI. Un tip intră într-un magazin și...
De Neptun TV 23 iulie 2015

În fiecare zi, într-un magazin, intra un tip care cumpăra 1 kg de biscuiți, un borcan de muștar și 150 g de cașcaval. Până într-o zi când...

Prințul George de Cambridge a împlinit doi ani
De Neptun TV 22 iulie 2015

Prințul George de Cambridge, al treilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, își sărbătorește astăzi a doua aniversare în familie, departe de polemica declanșată recent de The Sun, care a publicat imagini din 1930, în care actuala regină, în vârstă atunci de șase ani, făcea salutul nazist.

Pui vii, vopsiți în culori țipătoare și vânduți drept jucării pentru copii în Thailanda
De Oana Stupariu 21 iulie 2015

Pentru mulți Thailanda este un colț de rai. Din păcate, însă este și o țară din care parvin constant informații despre cazuri de cruzime împotriva animalelor.

Un robot face autostopul în SUA!
De Oana Stupariu 20 iulie 2015

Doi oameni de știință din Canada au creat un robot umanoid al cărui scop este să călătorească în Statele Unite cu ajutorul exclusiv al necunoscuților.

FBI s-a transformat în casă de licitații: vinde rochii de mireasă!
De Lavinia Stanciu 19 iulie 2015

Viitoarele mirese, care sunt lipsite de superstiții, și-au putu cumpăra rochia pentru ziua cea mare la o licitație organizată de FBI. Hainele destinate vânzării publice au fost confiscate de la un traficant de stupefiante.

Costumele de baie cu decupaje, o piesă senzuală, dar riscantă
De Lavinia Stanciu 17 iulie 2015

Alegerea și cumpărarea unui costum de baie sunt o adevărată provocare în fiecare vară. Femeile care doresc un bronz uniform poartă costume de baie minuscule.

Noul parc Disneyland din Shanghai, o lume de poveste pentru copii și adulți
De Lavinia Stanciu 16 iulie 2015

Primul parc de distracții Disneyland în China nu mai este un proiect învăluit în mister. Compania americană Walt Disney a dezvăluit cum va arăta lumea în care toți copiii visează să trăiască. Shanghai Disneyland va fi un complex plin de magie, în valoare de 5,5 miliarde de dolari.

Hotelul cu roboți pe post de personal. VEZI AICI imagini inedite
De Vera Puiu 16 iulie 2015

Un hotel din Tokyo este cel puțin inedit. Tot personalul este robotizat, astfel că oaspeții au parte de o experiență ieșită din comun pe tot parcursul șederii.