duminică, 18 august 2019

Vasul de croazieră Queen Elizabeth a ancorat în portul din Hong Kong

Oaspete de seamă în Hong Kong. Vasul de croazieră Queen Elizabeth a ancorat, astăzi, în această metropolă. Regina mării a uimit încă o dată cu luxul și frumusețea sa.

 

Vasul Queen Elizabeth, numit astfel după numele suveranei Marii Britanii, a părăsit Anglia pe 5 ianuarie, zi în care a început un voiaj în jurul lumii. A trecut prin   Statele Unite, Australia, Noua Zeelandă, Mexic și Indonezia, înainte de a ancora în portul din Hong Kong.

Queen Elizabeth este a treia navă de lux lansată de compania Cunard în ultimii șapte ani. Cu o capacitate de peste 2 mii de pasageri, vasul are un teatru cu loje private și o piscină imensă. Interiorul său este decorat cu stejar, mahon, dar și cu marmură și vitralii. Queen Elizabeth are o greutate de 92 de mii de tone și a costat 365 de milioane de lire sterline.

Prețurile pentru o croazieră de două săptămâni încep de la  o mie 99 de lire sterline și pot ajunge până la 3 mii 700 de lire, pentru cele mai luxoase apartamente, unde pasagerii au la dispoziție propriul valet. Vasul de croazieră de lux  își va continua călătoria spre Asia de Sud-Est, India și Orientul Mijlociu înainte de a reveni în Marea Britanie, pe 19 aprilie.

Comenteaza aceasta stire