joi, 22 august 2019

Vedetele au strălucit și au șocat cu ținutele pe covorul roșu la premiile Oscar - VIDEO

Dacă am aflat cine a câştigat în acest an trofeele Oscar, vă propunem să vedem şi rochiile purtate de vedetele prezente la gala Oscar de azi-noapte.

Rochia argintie, mulată, creată de KaufmanFranco și purtată de Jessica Biel, a fost declarată cea mai strălucitoare la gala Oscar 2017. Emma Stone i-a impresionat pe criticii de modă cu o ținută aurie, decorată cu paiete, marca Givenchy.

Actrița Viola Davis, care a câștigat primul Oscar din carieră grație rolului filmul din „Fences“, a fost lăudată pentru rochia Armani roșie, amplă, cu trenă, considerată „eleganța perfectă“. Apreciată a fost și Nicole Kidman, care a purtat o rochie mulată, într-o nuanță ce imită culoarea pielii, creată de casa Armani. Editorii de la Cosmopolitan au remarcat silueta perfectă a actriței sud-africane Charlize Theron, dar și rochia ei gri metalizat, amplă, realizată de casa Dior, despre care specialiștii în modă au spus că personifică perfect ”strălucirea eleganței de top”.

Protagonista francizei cinematografice ”Fifty Shades of Grey”, Dakota Johnson a fost criticată pentru ținuta purtată la Oscar 2017: o rochie vintage Gucci din satin galben-auriu, cu mâneci lungi și trenă. Nici Scarlett Johansson nu s-a numărat printre aparițiile impecabile. De vină ar fi fost accesorizarea dezastruoasă.

Cureaua cu ținte a ruinat rochia foarte delicată, semnată Azzedine Alaia. Protestul față de ordinul anti-migrație și-a pus amprenta și pe covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar. Actorii au purtat panglici albastre pentru a-și exprima nemulțumirea față de politica președintelui Donald Trump.

Panglica albastră este simbolul unei organizații pentru protejarea drepturilor civile care a contestat în justiție interdicția impusă de Casa Albă.

Comenteaza aceasta stire