sîmbătă, 23 februarie 2019

Vedetele au strălucit și au șocat cu ținutele pe covorul roșu la premiile Oscar - VIDEO

Dacă am aflat cine a câştigat în acest an trofeele Oscar, vă propunem să vedem şi rochiile purtate de vedetele prezente la gala Oscar de azi-noapte.

Rochia argintie, mulată, creată de KaufmanFranco și purtată de Jessica Biel, a fost declarată cea mai strălucitoare la gala Oscar 2017. Emma Stone i-a impresionat pe criticii de modă cu o ținută aurie, decorată cu paiete, marca Givenchy.

Actrița Viola Davis, care a câștigat primul Oscar din carieră grație rolului filmul din „Fences“, a fost lăudată pentru rochia Armani roșie, amplă, cu trenă, considerată „eleganța perfectă“. Apreciată a fost și Nicole Kidman, care a purtat o rochie mulată, într-o nuanță ce imită culoarea pielii, creată de casa Armani. Editorii de la Cosmopolitan au remarcat silueta perfectă a actriței sud-africane Charlize Theron, dar și rochia ei gri metalizat, amplă, realizată de casa Dior, despre care specialiștii în modă au spus că personifică perfect ”strălucirea eleganței de top”.

Protagonista francizei cinematografice ”Fifty Shades of Grey”, Dakota Johnson a fost criticată pentru ținuta purtată la Oscar 2017: o rochie vintage Gucci din satin galben-auriu, cu mâneci lungi și trenă. Nici Scarlett Johansson nu s-a numărat printre aparițiile impecabile. De vină ar fi fost accesorizarea dezastruoasă.

Cureaua cu ținte a ruinat rochia foarte delicată, semnată Azzedine Alaia. Protestul față de ordinul anti-migrație și-a pus amprenta și pe covorul roșu de la Gala Premiilor Oscar. Actorii au purtat panglici albastre pentru a-și exprima nemulțumirea față de politica președintelui Donald Trump.

Panglica albastră este simbolul unei organizații pentru protejarea drepturilor civile care a contestat în justiție interdicția impusă de Casa Albă.

Comenteaza aceasta stire

Ce nu știi despre OSCAR 2019
De Neptun TV 22 februarie 2019

În urma nominalizărilor, se pare că „Roma” și „The Favorite” se află în fruntea clasamentului, cu câte 10 nominalizări fiecare. Pentru că mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, criticii de film au început deja să facă primele previziuni în ceea ce privește favoriții la Premiile Oscar de anul acesta.

OSCAR 2019: INEDIT - 12 DETALII ciudate despre cele mai așteptate premii din cinematografie
De Mediafax 20 februarie 2019

Aceasta este a treia oară când Amy Adams și Christian Bale joacă împreună într-un film și primesc amândoi nominalizări la premiile Oscar. Au fost pe genericul "Luptătorul/ The Fighter", din 2010, al "Țeapă în stil american/ American Hustle", în 2013, iar acum amândoi au fost nominalizați pentru rolurile interpretate în "Vicele/ Vice". Până acum, numai Bale a plecat acasă cu un Oscar, pentru rolul interpretat în producția din 2010.