luni, 24 iunie 2019

Vedetele de la Hollywood dau SFATURI: Ce trebuie să facem pentru a avea umeri de invidiat

Vedetele de la Hollywood dau SFATURI: Ce trebuie să facem pentru a avea umeri de invidiat

Actrița Michelle Williams, în vârstă de 33 de ani, a declarat recent că obișnuiește să facă box și atletism pentru a-și tonifia mușchii de la nivelul umerilor.

De asemenea, actrița Michelle Williams practică yoga și aleargă regulat, afirmând că a început să facă exerciții de yoga pentru a trece mai ușor peste moartea fostului ei iubit, Heath Ledger, în anul 2008, informează dailymail.co.uk.

Pentru întărirea musculaturii de la nivelul umerilor și spatelui, este recomandat următorul exercițiu cu gantere:

Începeți exercițiul în timp ce stați în picioare, cu picioarele depărtate, genunchii ușor îndoiți și mușchii abdominali încordați. Cu pieptul relaxat, ridicați în fiecare mână câte o ganteră sau o sticlă de apă până la nivelul claviculei. Ridicați greutățile deasupra capului, cu mâinile bine întinse, astfel încât ganterele să se atingă una de alta. Întoarceți-vă ușor la poziția de start și repetați exercițiul de 12 - 15 ori.

Michelle Williams a fost nominalizată la Oscar în 2006 pentru rolul din "Brokeback Mountain", a jucat în 2009 în thrillerul "Shutter Island", regizat de Martin Scorsese, și mai recent în "Blue Valentine", rol pentru care a fost nominalizată la Globurile de Aur și la premiile Oscar în 2011. Williams a întruchipat-o pe Marilyn Monroe, în pelicula "My Week with Marilyn", în regia lui Simon Curtis. Actrița americană a primit pentru acest rol, în 2012, cea de-a treia nominalizare la Oscar.

Sursa: Mediafax

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire