miercuri, 24 iulie 2019

Vedetele de la zoo

Trei pui de leu născuți în ajunul Anului Nou la o grădină zoologică din Germania au fost separați de mama lor. Aceștia sunt sănătoși și îngrijiți acum de către personalul de la zoo, care le acordă atenție 24 de ore din 24. Cei trei pui au fost născuți prin cezariană, iar mama lor era prea slăbită pentru a avea grijă de ei.

 

Cei trei pui de leu au venit pe lume în Ajunul Anului Nou la o gradină zoologică de lângă Bonn. Leoaica a intrat în travaliu înainte de termen, iar medicii veterinari au fost nevoiți să o ajute. Drept urmare, aceasta a născut puii prin cezariană. Întrucât leoaica-mamă era foarte slăbită, cei trei pui au fost mutați într-o rezervă, iar rolul ei îl joacă acum personalul autorizat al grădinii zoologice.

Puii fac parte din din specia leilor berberi, iar specialiștii estimează că în prezent în lume, numai 60-70 de astfel de exemplare sunt ținute în captivitate. Angajații de la grădina zoologică din Bonn se așteaptă ca acum, după venirea pe lume a celor trei pui, numărul vizitatorilor să crească de la o lună la alta.

Comenteaza aceasta stire