marţi, 23 aprilie 2019

Veniți la Jocurile Olimpice!

Londra a marcat ieri un an până la deschiderea Jocurilor Olimpice din 2012, printr-o serie de manifestări în celebra piață Trafalgar. În cadrul ceremoniei, președintele Comitetului Internațional Olimpic a făcut oficial invitația către toți sportivii din lume de a participa la cea de-a 30-a ediție a Jocurilor Olimpice de Vară. Ceremonia a avut loc în piața Trafalgar, locul unde, în 2005, britanicii au jubilat la anunțul veștii că Londra va găzdui Jocurile Olimpice. Jacques Rogge a făcut public, în premieră, și modelul medaliilor, care vor fi mult mai mari și mai grele, președintele Comitetului de Organizare, Sebastian Coe și prim-ministrul Marii Britanii, David Cameron, având privilegiul, simbolic desigur, de a le ridica primii în fața mulțimii extaziate. Care s-a mutat apoi la centrul acvatic din Parcul Olimpic, unde a avut loc prima săritură în apă. Tom Daley, una din speranțele Marii Britanii la cucerirea unei medalii la Londra, a avut această onoare. Aproximativ 15.000 mii de sportivi din 200 de țări vor lua parte la Jocurile Olimpice și Paralimpice de anul viitor. Organizatorii așteaptă în jur de 20.000 de cereri de acreditări pentru mass-media.

Comenteaza aceasta stire

Fed Cup | Simona Halep a câștigat primul meci din semifinale, contra Kristinei Mladenovic
De Mediafax 20 aprilie 2019

În partida desfășurată la Rouen, Simona a făcut break la scorul de 2-2, în actul inaugural, însă Mladenovic a revenit imediat. Tenismena din România s-a desprins din nou, după un game maraton și a încheiat primul set după 56 de minute de joc, câștigând cu 6-3.

Ashleigh Barty a câștigat turneul de la Miami. Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA
De Neptun TV 30 martie 2019

Australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 11 WTA) a câștigat turneul de la Miami, după ce a trecut în ultimul act de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 7-6 (1), 6-3.

Simona Halep ratează revenirea în fruntea clasamentului WTA după eliminarea din turneul de la Miami!
De Neptun TV 29 martie 2019

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe prima poziție WTA și de a o depăși pe Naomi Osaka.

Simona Halep, la un meci distanță de primul loc în clasamentul WTA
De Neptun TV 28 martie 2019

Simona Halep are nevoie de o singură victorie pentru a redeveni lider mondial și pentru a începe sezonul favorit, de zgură, de pe locul 1 WTA. Și-a egalat deja cea mai bună performanță a carierei la Miami.

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților
De Neptun TV 27 martie 2019

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams
De Neptun TV 26 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.