duminică, 21 iulie 2019

Veste bună pentru giurgiuveni: Astra poate participa în Cupele Europene

Veste bună pentru giurgiuveni: Astra poate participa în Cupele Europene

Clubul Astra Giurgiu a primit din partea UEFA dreptul de a participa în competițiile europene organizate de acest for și în sezonul viitor.

Astra Giurgiu a primit o veste bună în această dimineață de la UEFA. După o sancțiune primită anul trecut din partea UEFA, cazul Astrei a fost reexaminat, iar liderul la zi din Liga 1 îndeplinește toate condițiile de participare în cupele europene! UEFA a transmis clubului și Federației Române de Fotbal, oficial, această înștiințare.

Corpul de control financiar al cluburilor (CFCB), organism din cadrul UEFA, a decis în decembrie 2015 să amendeze clubul din Giurgiu cu suma de 80.000 de euro și să interzică echipei antrenate de Marius Șumudică participarea în cupele europene până când nu-și achită toate datoriile către alte grupări, angajați și autorități.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.