sîmbătă, 23 februarie 2019

Beyonce a anunțat pe Instagram că este însărcinată cu gemeni - GALERIE FOTO

Beyonce a anunțat pe Instagram că este însărcinată cu gemeni - GALERIE FOTO

Beyonce este însărcinată cu gemeni. Ea le-a dat vestea fanilor pe Instagram, acolo unde a și postat o fotografie edificatoare.

În vârstă de 35 de ani, cântăreața americană s-a căsătorit cu rapper-ul Jay-Z în 2008. Cuplul mai are o fiică de 5 ani. Anul trecut, în cel mai recent album al său, Beyonce și-a acuzat soțul, în melodiile interpretate, că a înșelat-o.

Ea este una dintre cele mai apreciate și premiate artiste. Beyonce are în palmares nu mai puțin de 17 premii Grammy, cele mai importante distincții din industria muzicală.  

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Ce nu știi despre OSCAR 2019
De Neptun TV 22 februarie 2019

În urma nominalizărilor, se pare că „Roma” și „The Favorite” se află în fruntea clasamentului, cu câte 10 nominalizări fiecare. Pentru că mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, criticii de film au început deja să facă primele previziuni în ceea ce privește favoriții la Premiile Oscar de anul acesta.

OSCAR 2019: INEDIT - 12 DETALII ciudate despre cele mai așteptate premii din cinematografie
De Mediafax 20 februarie 2019

Aceasta este a treia oară când Amy Adams și Christian Bale joacă împreună într-un film și primesc amândoi nominalizări la premiile Oscar. Au fost pe genericul "Luptătorul/ The Fighter", din 2010, al "Țeapă în stil american/ American Hustle", în 2013, iar acum amândoi au fost nominalizați pentru rolurile interpretate în "Vicele/ Vice". Până acum, numai Bale a plecat acasă cu un Oscar, pentru rolul interpretat în producția din 2010.