miercuri, 24 iulie 2019

Vești proaste pentru cei care vor să obțină permis de conducere: examenul va avea patru probe dure - UPDATE

Vești proaste pentru cei care vor să obțină permis de conducere: examenul va avea patru probe dure - UPDATE

Comisia pentru industrii și servicii din Camera Deputaților discută astăzi legea prin care se instituie probe mai dure pentru obținerea permisului auto.

Legea propune ca examenul pentru permisul auto să aibă patru secțiuni: teorie, poligon, traseu ziua și pe timp de noapte, potrivit realitatea.net.

Inițiatorii proiectului au avut în vedere reducerea numărului de accidente de circulație cauzat de slaba pregătire a șoferilor.

De asemenea, potrivit Strategiei de Siguranță Rutieră românii care nu au terminat zece clase nu vor putea avea permis de conducere și proba practică a examenului de conducere ar urma să fie monitorizată video.

Noua strategie prevede schimbări și pentru mașini. Peste câțiva ani autoturismele ar putea fi dotate cu sisteme inteligente care vor opri motorul, dacă șoferul a băut alcool.

UPDATE. Deputații nu vor introducerea poligonului și a traseului de noapte la examenul pentru permis auto. Mai multe detalii!

Comenteaza aceasta stire

Noi reguli de circulație pe podul de la Năvodari!
De Neptun TV 6 iulie 2019

Noile reguli de circulație pe podul de la Năvodari vor intra în vigoare luni, 8 iulie. Administrația locală spune că acestea țin cont de valorile înregistrate în traficul rutier.

ATENȚIE, ȘOFERI! Autostrada către mare, cu restricții în plin sezon!
De Neptun TV 1 iulie 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță o serie de restricții pe A2 (Autostrada București-Constanța) și pe DN 39 (Constanța-Mangalia)