joi, 22 august 2019

Vești proaste pentru internauți! Facebook a picat, în această seară, în toată lumea!

Vești proaste pentru internauți! Facebook a picat, în această seară, în toată lumea!

Rețeaua de socializare Facebook a picat, în această seară, în toată lumea, anunță RT.com. Potrivit primelor informații, mulți dintre utilizatorii din întreaga lume au anunțat că nu pot accesa rețeaua.

Site-ul DownDetector a explicat că problemele Facebook au apărut în numeroase părți ale Europei Centrale și pe cele două coaste ale Statelor Unite ale Americii.

Până în prezent, reprezentanții Facebook nu au făcut niciun comentariu referitor la problemele apărute în lume pe contul de Twitter sau printr-un comunicat de presă, deși au primit numeroase sesizări.

În principal, problemele resimțite de utilizatorii rețelei sunt reprezentate de accesarea paginilor, însă nu a profilurilor personale.

Site-ul metro.co.uk susține că mai afectate sunt profilurile Facebook ale firmelor și companiilor și nu cele ale utilizatorilor obișnuiți.

Numeroși utilizatori de Facebook au apelat la Twitter pentru a-și exprima nemulțumirile cu privire la aceste probleme. "Se pare că a picat Facebook-ul! Pot să-mi văd poza de pe wall și cam atât. Și alții au această problemă" a scris un utilizator pe Twitter.

Alți utilizatori au recurs la glume: "Rugăm persoana care s-a împiedicat și a smuls cablul de alimentare al serverului principal Facebook Group să-l bage înapoi în priză! Mulțumim".

Deocamdată Facebook nu a oferit niciun fel de informații cu privire la cauza acestor probleme și cât timp va trece până la remedierea lor.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire