luni, 22 iulie 2019

Victorie sărbătorită

Mii  de fani   ai Germnaiei, s-au adunat pe stadionul Olympic din Munchen pentru a urmări pe un ecran gigant, prima reprezentație a favoriților la Campionatul Mondial de fotbal. Aceștia au plecat acasă fericitți, elevii lui Joachim Law spulberînd Australia cu 4 la 0. Deși vremea a fost urâtă în Munchen, acest lucru nu i-a împiedicat pe suporteri să sărbătorească pînă dimineață debutul de senazție la turneul final al campionatului mondial. În Koln, străzile au fost blocate de mașini ale căror claxoane au răsunat toată noaptea. În clasamentul grupei D, pe primul loc se află Germania, urmată îndeaproape de Ghana cu același număr de puncte, 3. Pe ultimele locuri stau Serbia și Australia.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.