vineri, 23 august 2019

VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL. Cine este tânărul care a intrat cu mașina în mulțime la mall-ul din Brăila: 'Trebuie să curgă sânge în țara asta!'

VIDEO CU IMPACT EMOȚIONAL. Cine este tânărul care a intrat cu mașina în mulțime la mall-ul din Brăila: 'Trebuie să curgă sânge în țara asta!'

Agresorul se numește Marius Valentin Parfenie, are 20 de ani și nu are nicio ocupație. El este cunoscut ca fiind o persoană turbulentă, predispusă la scandaluri. Există suspiciunea că ar fi fost drogat în momentul atacului.

Marius Valentin Parfenie, șoferul de 20 de ani care a intrat cu o mașină furată într-un grup de oameni în parcarea unui mall din Brăila, rănind nouă dintre aceștia, era sub influența alcoolului și posibil și a drogurilor. Polițiștii au confirmat deja că acesta avea o alcoolemie de 0,37 mg/l alcool în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili alcoolemia exactă, dar și dacă individul se afla sau nu sub influența substanțelor psihoactive.

Comportamentul lui violent indică faptul că nu doar alcoolul este de vină. Dat jos din mașina cu care a intrat în plin în mulțime, de o serie de martori curajoși, individul a început să strige că „Trebuie să curgă sânge în țara asta”. Apoi a insistat, în timp ce era ținut de martori la pământ, că „Plâng copiii în țara asta!”.

Momentul a fost filmat de un martor, fiind apoi distribuit de sute de ori pe Facebook.

Vă reamitim că duminică, 11 noeimbrie, un individ în vârstă de 20 de ani a rănit 10 oameni în parcarea mallului din Brăila, după o cursă nebună cu mașina. El a furat autoturismul în zona localității Cazasu, în timp ce făcea un test cu acesta, împreună cu proprietarul, chipurile pentru a o cumpăra.

La un moment dat, în apropiere de Brăila, el l-a atacat pe proprietar - Marian Sava, de 42 de ani, din Cazasu - cu un cuțit, l-a rănit și l-a aruncat din mașină. Apoi și-a continuat drumul până la mall, unde a încercat pur și simplă să pătrundă în clădire. După trei tentative eșuate, a izbit mașina în niște stâlpi de protecție de beton, a intrat în mulțime unde a rănit 9 trecători.

Toți au fost duși la spital cu tramatisme craniene și toracice, însă niciunul nu are viața în pericol. Situația este mai complicată în cazul proprietarului mașinii, care este în stare gravă, fiind în prezent operat.

Valentin Marius Parfenie, tânărul de 20 de ani din Brăila care a înjunghiat un bărbat după care a lovit cu mașina un grup de persoane, este recidivist. Când era minor, individul a comis o agresiune alături de tatăl său. În urma unei evaluări psihologice, specialiștii au constatat că individul are „capacitate scăzută de control al furiei și tendințe de impulsivitate”. Cu toate acestea, instanța l-a iertat, obligând-o pe mamă să îl supravegheze.

Pe când avea 17 ani și 3 luni, Valentin Parfenie a bătut violent un alt bărbat, folosindu-se de o rangă. Agresiunea, confirmată ulterior de două instanțe de judecată, a fost comisă alături de tatăl său, Vasile Parfenie. Dacă adultul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, Valentin a primit o pedeapsă simbolică, ce a constat în supravegherea sa timp de 6 luni.

Supervizarea minorului a fost încredințată mamei sale, care a trebuit să se asigure și că băiatul urmează un curs școlar.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire