luni, 15 iulie 2019

VIDEO. Doi atacatori înarmați cu bâte de baseball făcuți KO de 'victimă' - în fapt un luptător MMA!

Doi bărbați care au atacat proprietarul unui autoturism cu bâtele de baseball au fost puși la pământ în timp record chiar de 'victimă': atacatorii nu aveau de unde să știe că șoferul mașinii era luptător MMA.

Imaginile suprinse de la bordul unui alt autoturism arată cum agresorii au blocat mașina celuilalt șofer și au scos bâtele din portbagaj, îndreptându-se spre acesta. Pentru că nu a vrut să coboare, unul dintre ei a început să lovească mașina, fapt care l-a determinat pe șofer să coboare.

Nu i-a trebuit decât un pumn pentru a-l pune la pământ pe tânărul înarmat cu bâta de baseball. Și încă un minut pentru a-l prinde de gât pe prietenul primului, care în câteva secunde a fost culcat, de asemena, la pământ.

Luptătorul MMA s-a urcat apoi liniștit la volan, a ocolit mașina atacatorilor și și-a văzut de drum, scrie România TV.

Comenteaza aceasta stire

Noi reguli de circulație pe podul de la Năvodari!
De Neptun TV 6 iulie 2019

Noile reguli de circulație pe podul de la Năvodari vor intra în vigoare luni, 8 iulie. Administrația locală spune că acestea țin cont de valorile înregistrate în traficul rutier.

ATENȚIE, ȘOFERI! Autostrada către mare, cu restricții în plin sezon!
De Neptun TV 1 iulie 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță o serie de restricții pe A2 (Autostrada București-Constanța) și pe DN 39 (Constanța-Mangalia)