sîmbătă, 22 septembrie 2018

VIDEO. Doi atacatori înarmați cu bâte de baseball făcuți KO de 'victimă' - în fapt un luptător MMA!

Doi bărbați care au atacat proprietarul unui autoturism cu bâtele de baseball au fost puși la pământ în timp record chiar de 'victimă': atacatorii nu aveau de unde să știe că șoferul mașinii era luptător MMA.

Imaginile suprinse de la bordul unui alt autoturism arată cum agresorii au blocat mașina celuilalt șofer și au scos bâtele din portbagaj, îndreptându-se spre acesta. Pentru că nu a vrut să coboare, unul dintre ei a început să lovească mașina, fapt care l-a determinat pe șofer să coboare.

Nu i-a trebuit decât un pumn pentru a-l pune la pământ pe tânărul înarmat cu bâta de baseball. Și încă un minut pentru a-l prinde de gât pe prietenul primului, care în câteva secunde a fost culcat, de asemena, la pământ.

Luptătorul MMA s-a urcat apoi liniștit la volan, a ocolit mașina atacatorilor și și-a văzut de drum, scrie România TV.

Comenteaza aceasta stire

Cum ar putea SCĂPA șoferii de punctele de penalizare
De Neptun TV 21 septembrie 2018

Măsura apare într-un proiect de act normativ înregistrat de curând la Senat pentru dezbatere.

RABLA 2018. Românii care renunță la mașinile vechi pot cere din nou prima de casare
De Neptun TV 19 septembrie 2018

Regulile din anul 2018 pentru programul Rabla sunt incluse în Ordinul Ministerului Mediului nr. 661/2017 privind aprobarea Ghidului de finanțare a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto național 2017-2019. Concret, acestea au fost stabilite în 2017 pentru o perioadă de trei ani, astfel că se aplică și în 2018.

INFOTRAFIC. Restricții pe Autostrada București - Constanța, pentru lucrări!
De Neptun TV 13 septembrie 2018

Lucrări de frezare, asfaltare și reparații la parapet au loc joi pe Autostrada A2 București – Constanța, până la ora 17.00. Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza și să fie atenți la volan.