luni, 10 decembrie 2018

VIDEO VIRAL. Sfaturi de la un copil pentru părinții săi divorțați!

Înregistrarea video cu o fetiță de 6 ani, din Canada care îi spune mamei divorțate că ar trebui să încerce să fie prietenă cu fostul soț, a devenit virală. Micuța i-a uimit și i-a înduioșat pe internauți cu un discurs plin de înțelepciune.

'Nu vreau ca tu sau tata să fiți înlocuiți de altcineva. Nu mai vreau să fiți răutăcioși.  Vreau ca tu și tata să vă găsiți rostul și sa fiți prieteni. Nu încerc să fiu rea. Vreau doar ca toată lumea să se împrietenească. Dacă eu pot fi draguță înseamnă că toată lume poate', a spus fetița.

Mama fetiței a povestit că înregistrarea video a fost realizată imediat după ce a avut o ceartă zgomotoasă cu fostul ei soț, în fața locuinței. Micuța a chemat-o în casă, acolo unde femeia a simțit că rolurile s-au inversat și că este sfătuită de un adult cu o bogată experiență de viață și cu multă înțelepciune.

Comenteaza aceasta stire

Cele mai frumoase destinații de iarnă din Europa
De Mediafax 24 noiembrie 2018

De văzut este spectacolul "Spărgătorul de nuci" la Teatrul de balet. De asemenea, se poate petrece o noapte în bizarul Hotel de gheață de la Bâlea Lac, situat la o oră de mers cu mașina în Munții Făgăraș.