marţi, 25 iunie 2019

Viena a primit pentru a treia oară titlul de “Orașul cu cea mai bună calitate a vieții din lume”

Viena a primit pentru a treia oară titlul de “Orașul cu cea mai bună calitate a vieții din lume”

Viena este orașul cu cea mai bună calitate a vieții din lume. O confirmă un sondaj realizat de compania internațională de consultanță Mercer. Capitala Austriei a primit acest titlu pentru a treia oară consecutiv. Clasamentul cuprinde 221 de orașe din întreaga lume. Dacă primele 10 locuri sunt dominate de metropole europene, ultimul loc al clasamentului este ocupat de Bagdad. New York-ul se află abia pe locul al 47-lea în privința calității vieții. Pentru realizarea sondajului au fost luate în calcul climatul politic, social si economic, serviciile de îngrijire medicală, posibilitățile de formare profesională, dar și oferta de petrecere a timpului liber. Mercer a dat publicității și un clasament al celor mai sigure orașe. Pe primul loc se află Luxemburg, pentru ca topul să fie încheiat de Bagdad. 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.

CRIZĂ politică în Rep. Moldova. Parlamentul a fost dizolvat. Alegeri anticipate în 6 septembrie
De Mediafax 9 iunie 2019

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat temporar din funcție în urma unei decizii CCM, a declarat că există două soluții la criza politică actuală, organizarea de proteste masive sau presiunea din partea partenerilor externi.

Momente emoționante: Polițist german, în lacrimi după ce a ajutat românii din diaspora să voteze. Clipul, preluat de Poliția din Munchen! VIDEO
De Mediafax 29 mai 2019

Într-un clip postat de unul din românii care au așteptat la coadă ca să voteze la consulatul din Munchen, Marius Șortan, se observă cum românii scandează ”Polizei! Danke polizei!” și îi aplaudă pe polițiștii germani care au lărgit perimetrul instituției cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.