luni, 19 august 2019

Viitorul l-a transferat pe Voduț. Atacantul de 23 de ani a fost prezent la reunirea campioanei

Viitorul l-a pierdut pe Ţucudean, plecat la CFR Cluj, dar l-a adus pe Voduţ, de la Voluntari. Atacantul de 23 de ani a făcut astăzi primul antrenament alături de noii săi colegi. Campionii României s-au reunit la Ovidiu după vacanţa de iarnă şi sunt cu gândul numai la play-off-ul Ligii Întîi.

Fotbaliștii Viitorului au avut parte de o ceață deasă la primul antrenament după sărbători. Printre cei 31 de jucători prezenți la reunire s-a aflat și atacantul Mihai Voduț, de la FC Voluntari, adus de Gheorghe Hagi pentru a-l înlocui pe George Țucudean, prezentat oficial la CFR Cluj.

Trei goluri și două pase decisive a reușit Voduț în 9 meciuri jucate sezonul acesta la Voluntari. Atacantul de 23 de ani nu este un necunoscut pentru noii săi colegi de la Viitorul.

Viitorul se poate baza în continuare pe Cristi Ganea, dorit de Athletic Bilbao și alte echipe din Spania, chiar dacă internaționalul român și-a făcut vacanța în Țara Bascilor.

Patronul și managerul Viitorului, Gheorghe Hagi, nu a fost prezent la reunire. Aducerea lui Ianis la echipă este una dintre prioritățile sale.

Echipa se va pregăti la Ovidiu până vineri, când va pleca într-un cantonament de două săptămâni în Turcia.

Viitorul va susține 7 meciuri amicale în Antalya, de unde va reveni pe 26 ianuarie. În weekend-ul următor, campioana va întâlni Astra Giurgiu, pe teren propriu, primul meci din ultimele 4 ale sezonului regular, decisive pentru calificarea în play-off-ul Ligii Întîi. 

Comenteaza aceasta stire