sîmbătă, 17 august 2019

Viitorul – RB Salzburg 1-3. Hagi: ”Probabil încă nu suntem pregătiți pentru Europa”

Viitorul a pierdut clar meciul tur cu Salzburg din play-off-ul Europa League. Campioana Austriei s-a impus aseară la Ovidiu cu 3-1 şi a rezolvat practic ecuaţia calficării. ”Nu am arătat ca o echipă campioană”, spune dezamăgit Gheorghe Hagi.

Salzburg a luat tare Viitorul încă din startul meciului, cu un presing eficient și în minutul 2 sud-coreeanul Hwang Hee Chan a profitat de o greșeală a lui Boli pentru a deschide scorul cu un șut în vinclul porții apărate de Râmniceanu. Campionii României au reacționat și Țucudean a finalizat o acțiune rapidă, care a surprins apărarea oaspeților. Era 1-1 în minutul 7 și Viitorul a dat impresia că poate obține o victorie.

Campionii Austriei au tranșat însă soarta partidei în numai două minute pe fondul unor erori mari ale defensivei constănțene. În minutul 29, Lainer l-a deschis pe Wolf speculând un culoar uriaș în apărarea gazdelor și proaspătul cîștigător al Youth League cu echipa de tineret a lui Red Bull Salzburg a finalizat pentru 2-1. Viitorul nu s-a dezmeticit bine și Dabbur a înscris cu un șut la firul ierbii

de la marginea careului, în fața unor fundași parcă împietriți. 3-1 și echipa lui Marco Rose s-a mulțumit să conserve rezultatul.

Chițu a avut âîn debutul reprizei secunde șansa de a reduce din diferență, dar a ratat incredibil și echipa lui Hagi nu a mai putut reveni.

Returul se joacă săptămâna viitoare la Salzburg.

Comenteaza aceasta stire