marţi, 18 decembrie 2018

Viitorul U19 și U17 sunt în finalele campionatului! Seniorii se bat duminică pentru Europa

Viitorul a câștigat prima parte a duelului cu CRF Cluj! Astăzi, echipa de juniori U19 a clubului constănțean s-a calificat în finala Ligii Elitelor, deși a cedat la Cluj, 1-2 în returul semifinalei cu CFR.

La Ovidiu, băieții lui Cristi Cămui și Vasile Mănăilă câștigaseră cu 4-1. Dintre juniorii convocați constant la prima echipă, Hagi l-a lăsat doar pe Drăguș să evolueze la U19.

Și Viitorul U17 s-au calificat în finala Ligii Elitelor după ce a învins UTA. Duelul juniorilor mari a prefațat confruntarea din Gruia, dinultima etapă a play-off-ului Ligii Întîi, un meci cu miză uriașă pentru CFR, care are nevoie de victorie pentru a lua titlul. Meciul este unul crucial însă și pentru Viitorul, care va prinde Europa cu o victorie în Ardeal.

Viitorul joacă duminică seară la Cluj, de la 20.45. La aceeași oră, FCSB, aflată la un punct în urma CFR-ului, primește vizita Astrei.

 

Comenteaza aceasta stire

Halep, săptămâna cu numărul 59 ca lider mondial. 3 jucătoare din România și-au schimbat pozițiile în ierarhia WTA
De Neptun TV 17 decembrie 2018

Simona Halep se menține pe primul loc mondial, ajungând la săptămâna cu numărul 59 în poziția de lider mondial, la un avans de 1046 de puncte față de ocupanta locului doi, Angelique Kerber.

Premieră în istoria României: Simona Halep a fost desemnată campioana mondială a anului 2018
De Neptun TV 14 decembrie 2018

Simona Halep a mai scris o pagină de istorie pentru tenisul românesc, chiar în anul în care a obținut cele mai bune rezultate.

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin! Cristina Neagu, de urgență la spital
De Neptun TV 13 decembrie 2018

Naționala de handbal feminin a României s-a calificat după 8 ani în semifinalele Campionatului European din Franța, de pe locul al doilea în grupa a II-a principală, și va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris.

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.