sîmbătă, 24 august 2019

VIN NINSORILE la Constanța! Anunțul meteorologilor - temperaturile scad până la -9 grade, pe timpul nopții!

VIN NINSORILE la Constanța! Anunțul meteorologilor - temperaturile scad până la -9 grade, pe timpul nopții!

Dacă în ultimele săptămâni ne-am bucurat de temperaturi de primăvară, vremea schimbă foaia. Potrivit meteorologilor din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), de weekend-ul acesta vremea se răcește și chiar sunt prognozate ninsori.

Mâine, vremea se răci față de intervalul precedent, iar temporar vor cădea precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare.  Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare la tare în special în zona de coastă, cu viteze ce vor atinge la rafală 55 km/h. Temperatura maximă va fi cuprinsă între 2-6 grade, iar pe parcursul nopții, minima va fi de -2 grade.

Prima zi de weekend aduce vreme și mai rece. Pe timpul zilei, temperaturile vor scădea până la -1 grade Celsius, fiind anunțate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Noaptea, temperaturile vor scădea până la -7 grade.

Duminică, se face și mai frig, iar meteorologii anunță ninsoare pe tot parcursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -4 grade și 1 grad. Noaptea, minima va coborî până la -9 grade.

Din 14 până în 17 ianuarie valorile termice vor reveni la medii de 8 grade.

Comenteaza aceasta stire