joi, 30 martie 2017

VIOLENTA IN SCOLI. Copil SNOPIT ÎN BĂTAIE de o profesoară într-o școală din Tulcea - VIDEO

loading...

Scenele de violență în școli sunt departe de a se fi încheiat.

O profesoară din Tulcea a fost filmată în timp ce pălmuia cu toată forța un elev în vârstă de 12 ani. Întreaga scenă a fost înregistrată cu telefonul mobil, pe sub bănci, de un alt copil, care le-a povestit părinților momentele de groază. 

Așa au aflat și autoritățile despre ceea ce se întâmplă în unitatea de învățământ.

Incidentul revoltător a avut loc miercuri, într-o școală gimnazială din localitatea Stejaru. Mama copilului agresat a fost șocată de comportamentul cadrului didactic.

Profesoara este pensionară, dar predă în continuare ca suplinitor. În acest moment se desfășoară o anchetă, iar la sfârșitul ei se vor lua măsuri împotriva dascălului.

loading...

Comenteaza aceasta stire

Zeci de elevi din Constanța au vizitat, astăzi, Centrul de Scafandri - VIDEO
De Ana-Maria Stancu 29 martie 2017

Orele de curs s-au mutat astăzi, pentru zeci de elevi din Constanța, la Centrul de Scafandri. Copiii au uitat de problemele matematice, de gramatică ori chimie și au pătruns în tainele meseriei de scafandru.

Robotul ATOMIS, invenția cu care elevii Colegiului Național 'Mircea cel Bătrân' au făcut performanță la competiția națională First Tech Challenge - VIDEO
De Ana-Maria Stancu 28 martie 2017

Elevii Colegiului Național Mircea cel Bătrân din Constanța îi fascinează pe specialiștii din domeniul roboticii. Adolescenții pasionați de inventică au creat de la zero propriul robot și au reușit să câștige două premii importante la competiția națională First Tech Challenge Romania.

Porți deschise la Universitatea Ovidius din Constanța! Liceenii constănțeni au făcut primul pas spre viața de student - VIDEO
De Ioana Paidos 21 martie 2017

Liceenii constănțeni își aleg drumul în viață. Dacă unii știu deja ce carieră vor avea, alții sunt în continuare nehotărâți. Mulți dintre adolescenții aflați în clasa a 12-a au mers astăzi la Universitatea Ovidius pentru a vedea oferta educațională, dar și pentru a sta de vorbă cu studenții.

Ciuperci în sala de clasă la liceul Telecom din Constanța! Directoarea a fost amendată cu 1.000 de lei - VIDEO
De Neptun TV 17 martie 2017

Directoarea liceului Telecom din Constanța, Andra Șandru, a fost amendată cu 1.000 de lei de inspectorii Direcției de Sănătate Publică pentru că 26 de elevi învățau într-o sală de clasă deteriorată și în care au crescut ciuperci în pardoseală.

Cinci elevi au leșinat la școală și au ajuns la spital în urma unui joc foarte periculos!
De Alin Tarnovschi 17 martie 2017

Cinci elevi ai Școlii gimnaziale 'Veronica Micle' din Iași au ajuns, astăzi la prânz, la spital, după ce în timpul pauzei au decis să se joace un joc periculos, ținându-și respirația.

SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ. Matematica le-a dat bătăi de cap copiilor! Un elev de la Colegiul 'Mircea cel Bătrân' a fost eliminat din examen - VIDEO
De Ioana Paidos 16 martie 2017

Matematica le-a cam dat bătăi de cap elevilor astăzi la simularea testelor naționale. Mulți au ieșit dezamăgiți din sala de examen, însă speră să se descurce mai bine la vară, când notele vor conta cu adevărat.

Subiectul extrem de simplu de la simularea la română pe care mii de elevi l-au greșit. Tu știi să-l rezolvi?
De Alin Tarnovschi 16 martie 2017

O întrebare extrem de simplă de la simularea examenului de Evaluare națională la limba română i-a pus în încurcătură pe elevi. Mii dintre aceștia au semnat o petiție după ce au greșit răspunsul, conform baremului, și au pierdut punctele alocate cerinței respective.

Școlile din Constanța, DECIMATE de un val de infecții! Copiii stau cu măști pe față în timpul orelor - FOTO
De Ioana Paidos 14 martie 2017

Val de infecții respiratorii și răceli în școlile din Constanța. Din cauza bolilor de sezon, multe clase funcționează cu jumătate din efectiv sau chiar mai puțin. Școlile au devenit un adevărat focar de infecție, unde elevii au ajuns să poarte măști de protecție în timpul orelor.

Elevii încep de astăzi simulările pentru examenele din vară!
De Neptun TV 13 martie 2017

De astăzi și până vineri, la nivelul întregii țări, are loc simularea evaluării naționale pentru elevii clasei a VIII-a și a probelor scrise din cadrul examenului...

Un liceu din Constanța va fi DESFIINȚAT la sfârșitul anului viitor
De Alin Tarnovschi si Robert Nenciu 3 martie 2017

Centrul Regional de pregătire a personalului din turism. Așa s-ar putea numi de anul viitor Liceul Agricol Palas. Vorbim despre o inițiativă a Primăriei Constanța și a Ministerul Turismului care vine în urma numeroaselor solicitări ale agenților economici din turism ce se plâng de lipsa forței de muncă specializate.

Târg de Științe la o școală din Constanța! Elevii au lăsat deoparte telefoanele și tabletele în favoarea experimentelor - VIDEO
De Alexandra Șteoleacă 2 martie 2017

Au lăsat deoparte tableta și telefonul în favoarea experimentelor științifice. Elevii unei școli gimnaziale din Constanța au făcut demonstrația lucrurilor învățate la orele de chimie, fizică și biologie. Spectatori au fost colegii lor mai mici, care la final au premiat cel mai interesant experiment.