sîmbătă, 27 mai 2017

VIOLENTA IN SCOLI. Copil SNOPIT ÎN BĂTAIE de o profesoară într-o școală din Tulcea - VIDEO

loading...

Scenele de violență în școli sunt departe de a se fi încheiat.

O profesoară din Tulcea a fost filmată în timp ce pălmuia cu toată forța un elev în vârstă de 12 ani. Întreaga scenă a fost înregistrată cu telefonul mobil, pe sub bănci, de un alt copil, care le-a povestit părinților momentele de groază. 

Așa au aflat și autoritățile despre ceea ce se întâmplă în unitatea de învățământ.

Incidentul revoltător a avut loc miercuri, într-o școală gimnazială din localitatea Stejaru. Mama copilului agresat a fost șocată de comportamentul cadrului didactic.

Profesoara este pensionară, dar predă în continuare ca suplinitor. În acest moment se desfășoară o anchetă, iar la sfârșitul ei se vor lua măsuri împotriva dascălului.

loading...

Comenteaza aceasta stire

De luni încep înscrierile la grădiniță! Câte grădinițe sunt în Constanța și câte locuri sunt disponibile - VIDEO
De Ioana Paidos 20 mai 2017

De luni încep înscrierile la grădiniță! Părinții pot merge la unitățile dorite pentru a depune actele necesare. În județul Constanța sunt peste 19.000 de locuri, suficiente pentru toți micuții care au vârsta cuprinsă între 3 și 6 ani și care din toamnă, vor merge la grădiniță.

Toate liceele și universitățile din Constanța și-au prezentat ofertele educaționale - VIDEO
De Ioana Paidos 18 mai 2017

Elevii de clasa a 8-a și a 12-a sunt ajutați să își aleagă drumul în viață. Toate liceele și universitățile din Constanța s-au reunit pentru a-și prezenta ofertele educaționale.

Scandalul de la școala din Constanța unde elevii sunt terorizați de un coleg cu ADHD continuă: 'Pe zi ce trece devine tot mai violent!' - VIDEO
De Ioana Paidos 9 mai 2017

Cazul băiețelului din Constanța diagnosticat cu ADHD care își agresează colegii pare fără rezolvare. În timp ce autoritățile spun că fac tot ce este posibil pentru ca elevul să se integreze în colectivitate, astăzi, alți doi copii au fost bătuți la școală.

Preînscrierea online te scutește de plata taxei de admitere la Universitatea Spiru Haret
De Neptun TV 8 mai 2017

Facultatea de Științe Juririce și Științe Economice Constanța, Universitatea Spiru Haret vă oferă posibilitatea de a vă preînscrie online la unul dintre următoarele programe de studii universitare de licență.

Scandal la o școală din Constanța! Un elev de clasa a doua îi terorizează pe colegi și pe părinți - VIDEO
De Ioana Paidos 5 mai 2017

Este scandal la o școală din Constanța! Mai mulți părinți s-au revoltat după ce copiii lor de 8 ani au ajuns acasă bătuți de un coleg de clasă. Bunica băiețelului spune că micuțul suferă de deficit de atenție, iar cadrele didactice nu-și dau interesul pentru a-l integra în colectivitate.