duminică, 20 ianuarie 2019

“Vise” periculoase

Plantele etnobotanice fac tot mai multe victime. O spun statisticile. Doar la Constanța, de la începutul anului, peste o sută de persoane au avut nevoie de îngriri medicale. Numărul acestora aproape s-a dublat față de aceeași perioadă a anului trecut. Medicii spun că pacienții sunt tineri, iar unii au fost internați la terapie intensivă deoarece drogurile... legale, cumpărate de la magazinele de vise, le-au creat serioase probleme de sănătate. În luna mai, șase elevi din Constanța ajungeau la Spitalul de Urgență din Constanța, după ce sărbătoriseră ziua de naștere a unuia dintre ei cu... plante etnobotanice. Ei au scăpat ușor și în doar câteva ore au putut pleca acasă. Medicii spun de la începutul anului au avut o avalanșă de astfel de cazuri. Toate stările de rău ale pacineților au fost declanșate de plantele etnobotanice..din nefericire, încă legale. Unii dintre pacienți au avut grave probleme de sănătate și chiar au fost internați în secția de terapie intensivă pentru că plantele le-au afectat sistemul neurologic. Medicii spitalului de urgență constnța spun că, din experiența anilor trecuți, se așteaptă ca pe timpul sezonului estival numărul consumatorilor de plante etnobotanice dar și de droguri de mare risc, să crească semnificativ. Din nefericire, magazinele de vise nu pot fi închise de polițiști sau de protecția consumatorului. Executivul a interzis o parte din substanțele care au făcut sute de victime, dar a dat liber la comercializare altora care, deși sunt extrem de periculoase, rămân ...legale.

Comenteaza aceasta stire

Panică. Un bărbat a intrat cu mașina prin ușile spitalului de Urgență. Explicația oferită de șofer
De Neptun TV 20 ianuarie 2019

Bărbatul care a provocat accidentul le-a spus medicilor că înainte de a se urca la volan a băut un litru și jumătate de bere.

CONSTANȚA. CRIMĂ ȘOCANTĂ. Un tată și-a ucis fiica adolescentă într-un mod neobișnuit
De Neptun TV 18 ianuarie 2019

Ulterior, se pare ca acesta a încercat sa se sinucidă, tot prin injectare cu o substanța necunoscuta.

Polițiștii au reținut un bărbat care a spart zidul unei bănci din Italia cu un tractor furat. Suma IMENSĂ cu care fugise
De Neptun TV 14 ianuarie 2019

Bărbatul a fost prezentat în față procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de apel Craiova și a fost dispusă reținerea acestuia pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie predat autorităților italiene.

Focuri de armă pentru oprirea unui șofer; acesta a fugit, acroșând o mașină a Poliției
De Neptun TV 13 ianuarie 2019

Potrivit sursei citate, în urmărire, conducătorul auto a acroșat o autospecială de poliție, moment în care s-au executat focuri de armă în plan vertical și asupra autovehiculului.

Șeful Poliției Locale dintr-un municipiu, prins băut la volan după ce a provocat un accident
De Neptun TV 13 ianuarie 2019

Polițiștii din Bacău au deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

CONSTANȚA. Accident în lanț. Două persoane au fost rănite. GALERIE FOTO
De Neptun TV 11 ianuarie 2019

Potrivit polițiștilor constănțeni, un șofer a pierdut controlul autoturismului, iar mașina a lovit două autoturisme după care a ricoșat ușor și într-un autovehicul de transport persoane.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Descoperire MACABRĂ pe un câmp. FOTO
De Neptun TV 9 ianuarie 2019

Femeia, care are aproximativ 60-70 de ani, a fost descoperită în jurul orei 07.25, de către niște agenți de pază, care au sunat la 112.

CONSTANȚA. MOARTE SUSPECTĂ. Căpitanul unei nave a fost găsit decedat în Port
De Neptun TV 8 ianuarie 2019

În cauză a fost întocmit un dosar penal, cercetările urmând să fie continuate de lucrătorii Serviciului de Poliție Transporturi Maritime.

JUDEȚUL CONSTANȚA. TRAGEDIE. Un bărbat a murit și altul este în stare deosebit de gravă după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon
De Neptun TV 7 ianuarie 2019

Cazul este cercetat de polițiștii din Ovidiu, care au deschis în cauză un dosar penal.

DEZASTRU pe A2! Autospecială de la deszăpezire în flăcări!
De Neptun TV 7 ianuarie 2019

Cauza posibila a accidentului a fost un scurtcircuit produs in cabina ATB-ului.

JUDEȚUL CONSTANȚA. O mașină a fost SPULBERATĂ de tren
De Neptun TV 7 ianuarie 2019

Zona este cunoscută ca o zonă neagră a hărții deceselor, acolo pierzându-și viața mai mulți oameni, în accidente grave.

Vagoanele unui tren Constanța - Arad cu 120 de călători au sărit de pe șine: un om a fost aruncat din vagon
De Neptun TV 23 decembrie 2018

Duminică dimineața, în zona localității Băiești din județul Hunedoara, ultimele 2 vagoane din garnitura unui tren care transporta 120 de călători au deraiat. Având în vedere numărul mare al ocupanților din cele două vagoane, aproximativ 20 de persoane, a fost imediat Activat Planul Roșu de Intervenție.