luni, 15 iulie 2019

Viziru e în semifinale!

Viziru e în semifinale!

Dacă în primele 3 etape, Augustin Viziru a fost de fiecare dată la un pas de accederea în semifinale, de data aceasta actorul de telenovele a dat dovadă de mai multă concentrare și a reușit să se infiltreze în careul de ași ai celei de-a patra etape. Viziru a trecut de semifinalistul primei etape, Nicolae Sorin Son, cu 9 la 4 și l-a învins fără drept de apel, scor 9 la 1, pe constănțeanul Cristi Pirujinschi. Din aceași grupă merge mai departe și bucureșteanul Ovidiu Cristea, care a câștigat toate cele 4 partide disputate în cadrul Top Ten-ului. Lugojeanul Ioan Ladanyi și armeanul Melkonyan Babken și-au disputat prima poziție în grupa roșie. Ladanyi l-a învins însă pe Babken în partida directă, scor 9 la 6, și a încheiat astfel grupa pe primul loc. În semifinalele de săptămâna viitoare Ioan Ladanyi îl va întâlni pe Augustin Viziru, în timp ce Ovidiu Cristea va lupta cu Melkonyan Babken pentru un loc în finala mare. 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.