sîmbătă, 24 august 2019

Vizita la Parlament

Vizita la Parlament

În discursul pe care l-a avut în plenul legislativului, înaltul oficial eurpean i-a asigurat pe senatorii și deputații români că Uniunea Europeană ne este alături, indiferent de problemele cu care se confruntă economia noastră.

„Uniunuea europeana înseamnã mult mai mult decât piața comunã. În primul rând, este o comunitate și ca atare trebuie sã aibã un simț de solidaritate între statele membre, dar și între noi înșine. Uniunea europeana va fi solidarã cu voi în aceastã perioadã de crizã. Acesta este cel mai important principiu al UE și el rãmâne în picioare. România joacã un rol foarte important în Europa și la Bruxelles, avem așteptãri mari de la România" - Jerzy Buzek, președintele Parlamentului European.

În timpul vizitei în Parlamentul României, Jerzy Buzek, a fost distins de către președinții celor două camere cu medalia legislativului român. Președintele Parlamentului European s-a declarat impresionat de clădirea în care își desfășoară activitatea legislativul României, a doua ca mărime în lume, după Pentagon.

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire