duminică, 21 iulie 2019

Vor și el la Guadalajara

Acum 40 de ani, Lucescu, Dembrovschi și Dumitrache readuceau fotbalul românesc pe harta lumii legând povestea unei generații de excepție de un oraș care avea să intre în legendă: Guadalajara! Un nume care stăruie și, la aproape o jumătate de secol distanță, în conștiința românilor. Voleibaliștii naționalei tricolore vor și ei la Guadalajara, chiar dacă este vorba despre cea din Spania, miza fiind practic aceeași: ieșirea din anonimat și un pas mare spre lumea bună. În cazul de față turneul final al Ligii Europene de la finele lunii iulie. Două noi victorii vineri și sâmbătă în Sala Sporturilor contra Slovaciei, în etapa a 2 a Ligii Europene, ar putea pava drumul spre Guadalajara.

 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.