sîmbătă, 24 august 2019

Vot pentru supraviețuire

Senatorul PSD, Alexandru Mazăre consideră că cei care votează împotriva moțiunii de cenzură a opoziției și pentru menținerea actualului guvern, neagă dreptul la viață al pensionarilor, dreptul la un trai decent al majorității bugetarilor din România. Alexandru Mazăre a făcut un apel direct către cei doi deputați constănțeni ai minorităților naționale, Amet Aledin și Ibram Iusein.

La metode de supraviețuire se gândesc din ce în ce mai mult și pensionarii din minoritățile turco - tătare, care nu se simt prea bine reprezentați în Parlament. Oamenii spun că lupta pentru putere este mult prea mare, iar în fața deputaților care îi reprezintă interesele lor s-ar putea să nu cântărească la fel de greu precum promisiunile guvernanților.

Dacă vor fi sau nu de partea celor care i-au trimis în Parlament, se va vedea la votul moțiunii de cenzură. Până atunci, cei doi deputați din partea Uniunii Democrate Turce și Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România au evitat să dea un răspuns tranșant.

Apelul senatorului Alexandru Mazăre, către cei doi deputați, este sprijinit și de senatorul social democrat, Nicolae Moga și deputatul PSD Eduard Martin, care le cer la rândul lor parlamentarilor minorităților să voteze moțiunea de cenzură.

Comenteaza aceasta stire