sîmbătă, 27 mai 2017

Vrei să aduni multe LIKE-uri pe Facebook? Iată secretul!

loading...
Vrei să aduni multe LIKE-uri pe Facebook? Iată secretul!

Oamenii de știință îți spun care este cel mai simplu mod prin care poți să obții like-uri de la prietenii tăi, dar și de la necunoscuți.

În ultima perioada au tot apărut povești de tipul celei cu copiii care au strâns 1 milion de like-uri că să primească din partea părinților un cățel. Goana după like-uri este ceva obișnuit pentru toți cei care au cont pe Facebook.

Degeaba postezi ceva, dacă prietenii tăi nu reușesc să vadă respectivă informație sau poză.

Iată că oamenii de știință au documentat problema cât se poate de serios au aflat care-i secretul unei postări de succes: "cascadă de share-uri", spune specialistul în analiză datelor Alex Dow pentru mashable.

Totul e să îți dai seama ce fotografii le vor plăcea prietenilor tăi să vadă, examinându-le pe cele pe care le preferă. În felul asta îți maximizezi șansele că ei să dea share.

Studiul mai arată că doar 5% din fotografiile de pe Facebook reușesc să fie resharuite.

Ai observat secrete prin care să-ți faci pozele mai vizibile pe Facebook? Lasă-ne părerea ta la comentarii!

 
loading...

Comenteaza aceasta stire

Crucial Systems a organizat cel mai mare eveniment IT din Dobrogea! Reprezentanții unor companii de renume au venit cu ultimele soluții informatice!
De Neptun TV 17 mai 2017

Crucial Systems & Services a organizat joi, 11 mai 2017, a doua ediție ETIC (Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial). Rock IT Fest a fost numele ales în acest an de către organizatori pentru cel mai important eveniment IT din Dobrogea.

Cel mai mare atac cibernetic din istoria internetului! Zeci de țări au fost ținta unui atac tip ransomware!
De Neptun TV 13 mai 2017

Autoritățile americane și britanice au avertizat vineri împotriva unui val de atacuri cibernetice simultane, care au afectat zeci de țări din întreaga lume, cu ajutorul unui virus utilizat pentru a se obține răscumpărare și au recomandat ca pirații informatici care îl folosesc să nu fie plătiți, potrivit AFP.

ROCK IT FEST. Crucial Systems & Services aduce noi concepte pe piața IT din Constanța - VIDEO
De Alexandra Șteoleacă 11 mai 2017

Crucial Systems & Services aduce noi concepte pe piața IT din Constanța. Cea de a doua ediție ETIC, Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial, care s-a desfășurat sub sloganul Rock It Fest, și-a propus să revoluționeze din nou conceptul de eveniment IT în partea de sud est a României.

ROCK IT FEST. Ultimele tehnologii și soluții în materie de IT, prezentate la Constanța, în cadrul unui eveniment cu atmosferă de festival!
De Neptun TV 10 mai 2017

A doua ediție ETIC (Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial) își propune să revoluționeze din nou conceptul de eveniment IT în partea de SE a României și vă invită să evadați din monotonia biroului și să pătrundeți într-o atmosferă de... festival!

Vești bune pentru utilizatorii de WhatsApp! Aplicația introduce cea mai cerută funcție!
De Alin Tarnovschi 1 mai 2017

WhatsApp le-ar putea permite utilizatorilor să șteargă mesajele trimise, în maximum cinci minute de la trimitere, astfel permițându-le acestora să își corecteze greșelile sau să evite rușinea, scrie The Telegraph.