vineri, 22 septembrie 2017

Vrei să aduni multe LIKE-uri pe Facebook? Iată secretul!

Vrei să aduni multe LIKE-uri pe Facebook? Iată secretul!

Oamenii de știință îți spun care este cel mai simplu mod prin care poți să obții like-uri de la prietenii tăi, dar și de la necunoscuți.

În ultima perioada au tot apărut povești de tipul celei cu copiii care au strâns 1 milion de like-uri că să primească din partea părinților un cățel. Goana după like-uri este ceva obișnuit pentru toți cei care au cont pe Facebook.

Degeaba postezi ceva, dacă prietenii tăi nu reușesc să vadă respectivă informație sau poză.

Iată că oamenii de știință au documentat problema cât se poate de serios au aflat care-i secretul unei postări de succes: "cascadă de share-uri", spune specialistul în analiză datelor Alex Dow pentru mashable.

Totul e să îți dai seama ce fotografii le vor plăcea prietenilor tăi să vadă, examinându-le pe cele pe care le preferă. În felul asta îți maximizezi șansele că ei să dea share.

Studiul mai arată că doar 5% din fotografiile de pe Facebook reușesc să fie resharuite.

Ai observat secrete prin care să-ți faci pozele mai vizibile pe Facebook? Lasă-ne părerea ta la comentarii!

 

Comenteaza aceasta stire

LIVE VIDEO. Imagini în direct din sediul Apple, de la lansarea iPhone 8
De Mediafax 12 septembrie 2017

Gigantul american Apple lansează astăzi a opta generație a iPhone-ului, smartphone-ul care a revoluționat industria de telefoane mobile în urmă cu zece ani, în cadrul unui eveniment care are loc în noul campus al companiei

Mii de români au decis să boicoteze lanțul de magazine Kaufland: mesaj viral pe Facebook
De Neptun TV 2 septembrie 2017

Mii de internauți din România au decis să nu mai cumpere produse din magazinele Kaufland, după ce o angajată maghiară a refuzat să serveasca un blogger român, pentru simplu fapt că vorbește în română.