vineri, 21 iulie 2017

Vrei să aduni multe LIKE-uri pe Facebook? Iată secretul!

Vrei să aduni multe LIKE-uri pe Facebook? Iată secretul!

Oamenii de știință îți spun care este cel mai simplu mod prin care poți să obții like-uri de la prietenii tăi, dar și de la necunoscuți.

În ultima perioada au tot apărut povești de tipul celei cu copiii care au strâns 1 milion de like-uri că să primească din partea părinților un cățel. Goana după like-uri este ceva obișnuit pentru toți cei care au cont pe Facebook.

Degeaba postezi ceva, dacă prietenii tăi nu reușesc să vadă respectivă informație sau poză.

Iată că oamenii de știință au documentat problema cât se poate de serios au aflat care-i secretul unei postări de succes: "cascadă de share-uri", spune specialistul în analiză datelor Alex Dow pentru mashable.

Totul e să îți dai seama ce fotografii le vor plăcea prietenilor tăi să vadă, examinându-le pe cele pe care le preferă. În felul asta îți maximizezi șansele că ei să dea share.

Studiul mai arată că doar 5% din fotografiile de pe Facebook reușesc să fie resharuite.

Ai observat secrete prin care să-ți faci pozele mai vizibile pe Facebook? Lasă-ne părerea ta la comentarii!

 

Comenteaza aceasta stire

ATAC CIBERNETIC DE AMPLOARE. Mai multe țări din Europa, printre care și România, au fost atacate de virusul GoldenEye!
De Neptun TV 27 iunie 2017

Companii și instituții din România și din alte țări din regiune, printre care Ucraina și Rusia, au fost afectate astăzi de o nouă amenințare cibernetică de tip ransomware, denumită GoldenEye, care criptează datele utilizatorilor și apoi solicită recompensă, se arată într-un comunicat Bitdifender.

Google a primit o amendă de 2,7 miliarde de euro din partea Uniunii Europene
De Alin Tarnovschi 27 iunie 2017

Compania Google a primit, astăzi, o amendă de 2,7 miliarde de euro din partea Uniunii Europene pentru favorizarea propriilor servicii pe cel mai folosit motor de căutare din lume.