miercuri, 20 martie 2019

Vrei să apari în noul videoclip al Loredanei Groza? Vino la preselecții la caravana Fashiontv GALERIE FOTO

Vrei să apari în noul videoclip al Loredanei Groza? Vino la preselecții la caravana Fashiontv GALERIE FOTO

Fashiontv caută fete frumoase! Participă la preselecții și poți câștiga, pe lângă o vacanță gratuită pe litoral, joburi în turism și modelling. Iar dacă te faci remarcată la Caravana Fashiontv, poți filma alături de Loredana Groza în cel mai nou videoclip al artistei!

 Caravana Fashiontv se află în această săptămână în Călărași - preselecție sâmbătă 27 aprilie, ora 16, Hotel Hestia (Șoseaua Chiciului, nr.2A), dar și la Galați și Brăila, preselecție sâmbătă, 27 aprilie, ora 18, la Vanity Club din Galați (Str.Brăilei nr.220 - Dunărea Mall, etaj 2).

Castingul din Constanța va avea loc pe 30 aprilie, ora 18.00, în Club Ego.

Poți fi selectată și online! Fă-ți un profil complet pe fpeople.ro, iar scouterii Fashiontv te vor contacta pentru a te chema la casting.

Galerie foto

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Ce nu știi despre OSCAR 2019
De Neptun TV 22 februarie 2019

În urma nominalizărilor, se pare că „Roma” și „The Favorite” se află în fruntea clasamentului, cu câte 10 nominalizări fiecare. Pentru că mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, criticii de film au început deja să facă primele previziuni în ceea ce privește favoriții la Premiile Oscar de anul acesta.

OSCAR 2019: INEDIT - 12 DETALII ciudate despre cele mai așteptate premii din cinematografie
De Mediafax 20 februarie 2019

Aceasta este a treia oară când Amy Adams și Christian Bale joacă împreună într-un film și primesc amândoi nominalizări la premiile Oscar. Au fost pe genericul "Luptătorul/ The Fighter", din 2010, al "Țeapă în stil american/ American Hustle", în 2013, iar acum amândoi au fost nominalizați pentru rolurile interpretate în "Vicele/ Vice". Până acum, numai Bale a plecat acasă cu un Oscar, pentru rolul interpretat în producția din 2010.