luni, 24 septembrie 2018

Vreme de primăvară la începutul lunii ianuarie - temperaturile urcă până la 16 grade!

Vremea continuă să ne surprindă cu veşti bune. Crăciunul a trecut şi, deşi cu toţii aşteptam să ne bucurăm de o ninsoare ca-n poveşti, nu numai că ea nu a venit, dar temperaturile din termometre au fost mult mai ridicate decât norma calendaristică. Iar, dacă până acum România a fost învăluită de un val de aer cald, meteorologii spun că prognoza arată la fel toată luna ianuarie.

De Ştefania Uţă 19:42, 4 ianuarie 2018 209 vizite Meteo

Dacă ne așteptam ca de Bobotează să avem parte de un ger năprasnic, așa cum se spune din bătrâni ei bine nu va fi așa. Cum va arăta exact vremea, ne spun meteorologii care ne anunță că vom avea parte de cel mai cald început de An Nou, din ultimii 6 ani.

“În următoarele zile, inclusiv weekend-ul, vremea va intra într un proces de încălzire. Va ieși soarele, va fi senin. Vom avea maxime incredibile pentru Dobrogea, până la 13, 15 grade Celsius, minimele în jur de 5, 6 grade. Vântul va sufla slab și moderat cu ceva intensificări aici pe litoral. Singurul fenomen care ne ar putea da bătăi de cap ar fi ceața”, a declarat meteorologul Sebastian Păun.

Specialiștii exclud și în această lună ninsorile la malul mării. În schimb, câteva schimbări ale vremii se anunță în săptămâna ce urmează.

"Se schimbă foaia de la jumătatea săptămânii viitoare când vremea va intra într un proces de răcire. Temperaturile vor scădea, dar vremea va rămâne tot caldă pentru această perioadă. Undeva la maxime de 5-7 grade și minimele negative în Dobrogea, în jur de 1 grad -3. Iar, în a doua parte a săptămânii s-ar putea să avem precipitații, predominant ploaie, dar slab cantitativ și nu o să creeze probleme”, a mai spus meteorologul.

Iar, dacă pe litoral, vremea se va menține la valori ridicate, pe crestele montane, vântul va fi cel care va crea unele probleme. Și acolo temperaturile vor fi destul de ridicate: între 1 grad și 11 grade Celsius.

Comenteaza aceasta stire

PROGNOZĂ METEO. Un val de ger arctic ajunge în România - cât de mult scad temperaturile în zilele următoare!
De Neptun TV 22 septembrie 2018

Temperaturile vor scădea dramatic, cu 9-10 grade, iar la munte vor coborî până la minus șapte grade și va cădea prima zăpadă.

PROGNOZĂ METEO. Uraganele din Oceanul Atlantic aduc toamna în România - vremea se răcește și vin ploile!
De Neptun TV 20 septembrie 2018

Vremea se schimbă radical în următoarele zile, iar un val de precipitații dinspre Oceanul Atlantic va lovi România. Meteorologii spun că toamna își va face simțită prezența, iar temperaturile vor scădea brusc și cu 10 grade.

PROGNOZĂ METEO. Weekend cu temperaturi peste cele normale pentru această perioadă!
De Neptun TV 15 septembrie 2018

În acest sfârșit de săptămână, vremea se menține caldă, cu temperaturi de până la 32 de grade, spun meteorologii, precizând că valorile termice vor fi “ușor peste cele normale” pentru această perioadă. Pe litoral vor fi maxime de până la 24 de grade, iar la munte sunt așteptate ploi.

PROGNOZĂ METEO! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în fiecare regiune a țării!
De Neptun TV 12 septembrie 2018

Potrivit meteorologilor, în prima săptămână de prognoză vremea va fi frumoasă, cu temperaturi mai ridicate decât normalul climatologic în cea mai mare parte a țării, posibil cu abateri mai mari în jumătatea de vest.

PROGNOZĂ METEO. Început de toamnă cu temperaturi ridicate - cum va fi vremea în intervalul 27 august - 9 septembrie!
De Neptun TV 28 august 2018

Meteorologii prognozează pentru următoarele două săptămâni (27 august - 9 septembrie) o vreme caldă, cu temperaturi medii diurne în creștere chiar și în primele zile ale lunii septembrie.

AVERTIZARE METEO! Ploile și furtunile continuă până în această seară, dar numărul județelor sub cod galben a fost restrâns
De Neptun TV 27 august 2018

Meteorologii au actualizat ultima informare meteo și anunță că ploile și furtunile continuă până luni seara, dar numărul județelor aflate sub cod galben a fost redus.

Se întorc furtunile! COD GALBEN de ploi torențiale și grindină în 25 de județe
De Neptun TV 26 august 2018

Va ploua puternic, vor fi frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și izolat căderi de grindină.

PROGNOZĂ METEO. Weekend cu vreme frumoasă în majoritatea țării - unde vor fi ploi și vijelii!
De Neptun TV 25 august 2018

Meteorologii anunță vreme călduroasă în weekend pentru majoritatea regiunilor țării, cu temperaturi maxime de 35 de grade, în schimb în județele ...