sîmbătă, 24 august 2019

Vremea schimbă foaia. Prognoza METEO pentru următoarele zile

Vremea schimbă foaia. Prognoza METEO pentru următoarele zile

Vremea se va menține în general închisã și temporar vor fi ploi, ce vor avea și caracter de aversã, posibil însoțite pe arii restrânse de descãrcãri electrice, informează ANM.

Sâmbătă

Vremea va fi în continuare în general închisã și temporar va ploua. Ploile vor fi și sub formã de aversã, posibil însoțite de descãrcãri electrice, iar cantitãțile de apã vor depãși local 15...20 l/mp, cu precãdere în sudul țãrii. La munte, îndeosebi la peste 1700 m altitudine, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri, mai ales în timpul zilei, în estul și sud-estul teritoriului, precum și la munte, în special pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 16 grade, iar cele minime se vor situa între 1 și 9 grade.

Duminică 

Vremea se va menține în general închisã și temporar va ploua în cea mai mare parte a țãrii. Izolat vor mai fi cantitãți de apã mai însemnate, îndeosebi în zonele montane. La munte, în special la altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri îndeosebi în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, iar cele minime se vor situa între 1 și 9 grade.

 

Comenteaza aceasta stire