joi, 18 aprilie 2019

Vremea schimbă foaia. Prognoza METEO pentru următoarele zile

Vremea schimbă foaia. Prognoza METEO pentru următoarele zile

Vremea se va menține în general închisã și temporar vor fi ploi, ce vor avea și caracter de aversã, posibil însoțite pe arii restrânse de descãrcãri electrice, informează ANM.

Sâmbătă

Vremea va fi în continuare în general închisã și temporar va ploua. Ploile vor fi și sub formã de aversã, posibil însoțite de descãrcãri electrice, iar cantitãțile de apã vor depãși local 15...20 l/mp, cu precãdere în sudul țãrii. La munte, îndeosebi la peste 1700 m altitudine, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri, mai ales în timpul zilei, în estul și sud-estul teritoriului, precum și la munte, în special pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 16 grade, iar cele minime se vor situa între 1 și 9 grade.

Duminică 

Vremea se va menține în general închisã și temporar va ploua în cea mai mare parte a țãrii. Izolat vor mai fi cantitãți de apã mai însemnate, îndeosebi în zonele montane. La munte, în special la altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri îndeosebi în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, iar cele minime se vor situa între 1 și 9 grade.

 

Comenteaza aceasta stire

Prognoza METEO până pe 28 aprilie. Cum va fi vremea de Paște
De Neptun TV 15 aprilie 2019

Iată prognoza meteo în intervalul 15 - 28 aprilie!

Vremea schimbă foaia. Prognoza METEO pentru următoarele zile
De Neptun TV 11 aprilie 2019

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 16 grade, iar cele minime se vor situa între 1 și 9 grade.

PROGNOZĂ METEO. Vreme caldă în weekend. De luni, ploi în majoritatea regiunilor țării
De Neptun TV 6 aprilie 2019

Meteorologii anunță că weekendul acesta va fi unul cald în regiunile intracarpatice și cu temperaturi normale în restul țării. De luni însă, în majoritatea regiunilor, și în Capitală, își vor face apariția precipitațiile.

Meteorologii anunță vreme schimbătoare. PROGNOZA METEO pentru prima săptămână din aprilie
De Neptun TV 31 martie 2019

În prima săptămână a lunii aprilie vor fi înregistrate temperaturi care vor depăși pe alocuri 20 de grade Celsius, însă vor fi și zile în care maximele nu vor trece de 15 grade. ANM anunță o vreme schimbătoare, cu precipitații restrânse și intensificări ale vântului.

PROGNOZA METEO de weekend. Cum va fi vremea în fiecare regiune
De Neptun TV 30 martie 2019

Vremea se va încălzi în weekend în toată țara, cu maxime de 21 de grade Celsius anunțate pentru ziua de duminică.

METEO. Se răcește vremea - temperaturile vor scădea în toată țara cu până la 10 - 12 grade Celsius!
De Neptun TV 26 martie 2019

Vremea se răcește accentuat de marți, ajungând-se la minime termice cuprinse între -2 și chiar -5 grade Celsius în majoritatea regiunilor țării. De vineri, tendința va fi de încălzire treptată.

PROGNOZA METEO la început de săptămână! Se răcește vremea - temperaturile scad cu mai mult de 10 grade Celsius
De Mediafax 25 martie 2019

Vremea se va răci brusc de marți, temperaturile urmând să scadă cu peste 10 grade Celsius comparativ cu ziua luni când sunt anunțate chiar și 25 de grade, informează ANM.

Vremea se menține caldă în weekend. Ploi săptămâna viitoare și temperaturi mai scăzute
De Mediafax 23 martie 2019

Meteorologii anunță o vreme în general frumoasă sâmbătă și duminică în cea mai mare parte a țării, cu temperaturi mai ridicate decât normalul acestei perioade, ce pot atinge 20 de grade Celsius. Luni și marți, temperaturile vor scădea, revenind la normalul pentru ultima decadă a lunii martie.