joi, 22 august 2019

Whatsapp nu va mai funcționa pe milioane de telefoane, printre care iPhone și BlackBerry!

Whatsapp nu va mai funcționa pe milioane de telefoane, printre care iPhone și BlackBerry!

Aplicația WhatsApp nu va mai funcționa pe unele modele de smartphone-uri. Utilizatorii aplicației WhatsApp nu vor mai putea să o folosească dacă nu își fac update la versiuni mai noi de software.

Milioane de telefoane, printre care se numără și iPhone 3GS și cele cu sistem de operare Android sunt vizate, potrivit The Independent citat de mediafax.ro.

WhatsApp a făcut prima dată anunțul la începutul acestui an. Compania îi sfătuiește pe utilizatorii care dețin modele mai vechi de smartphone-uri să le actualizeze la ultimul sistem de operare din seria Android, iPhone sau Windows Phone.

Potrivit Gandul, modelele iPhone, Windows Phone 7 și cele care rulează Android 2.1 sau Android 2.2 nu vor mai putea susține aplicația.

'Când am lansat pe piață, în 2009, aplicația, telefoanele oamenilor arătau cu mult diferit față de cum sunt acum', nota compania în luna februarie, cu ocazia aniversării a șapte ani de la lansarea aplicației.

În ceea ce privește smartphone-urile BlackBerry, compania a anunțat că a prelungit până la finele anului 2017 funcționabilitatea aplicației.

Comenteaza aceasta stire