luni, 26 iunie 2017

WhatsApp va introduce o nouă funcție așteptată de milioane de utilizatori din întreaga lume!

loading...
WhatsApp va introduce o nouă funcție așteptată de milioane de utilizatori din întreaga lume!

WhatsApp le-ar putea permite utilizatorilor să șteargă mesajele trimise, în maximum cinci minute de la trimitere, astfel permițându-le acestora să își corecteze greșelile sau să evite rușinea, scrie The Telegraph.

Astfel, funcția mult dorită de utilizatori, le va permite să retragă un mesaj din telefonul persoanei care îl primește, înainte ca aceasta să aibă ocazia de a-l citi.

Momentan, WhatsApp testează această optțiune în versiunea beta a celui mai recent update, ceea ce înseamnă că funcția ar putea fi disponibilă cât mai curând pe iOS, potrivit WABetaInfo.

Funcția le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a modifica sau revoca mesajele care au fost trimise în ultimele cinci minute.

Nu este clar dacă funcția va include textele care au fost deja livrate și citite, sau doar cele care sunt încă în tranzit.

Cel mai probabil, noua caracteristică va fi opțională când va fi introdusă, iar utilizatorii o pot porni sau opri după bunul plac, din Setări, în mod similar cu notificările ”citit” sau ”ultima oară online”.

loading...

Comenteaza aceasta stire

ADIO, ROAMING! Tot ce trebuie să știi despre eliminarea tarifelor de roaming în UE
De Alin Tarnovschi 13 iunie 2017

Minutele, SMS-urile și datele consumate în roaming în interiorul Uniunii Europene (UE) și țărilor din Spațiul Economic European (SEE) se vor scădea din resursele naționale incluse începând cu data de 15 iunie, urmând ca, după epuizarea acestora, consumul să fie taxat la fel ca în România, în afara propriei rețele, a anunțat Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).

Paradoxul pur românesc! Producem IT-iști pe bandă rulantă, însă site-urile instituțiilor arată la fel ca și acum 10 ani!
De Alin Tarnovschi 1 iunie 2017

Deși România are 110.000 de IT-iști, unul dintre cei mai buni indicatori de acest fel din regiune, iar an de an peste 10.000 de absolvenți de profil termină școala, marea majoritate a instituțiilor și companiilor de stat au site-uri încremenite în timp, cu design de acum 10-15 ani, cu informații greu de găsit, cum e cazul declarațiilor de avere sau strategiilor sectoriale, sau fără modalități de contact.