luni, 22 aprilie 2019

Yovchev, câștigător în prolog

Prologul ediției a 48-a a Turului Ciclist al României s-a desfășurat pe parcursul a opt kilometri între hotelurile Flora și Caraiman din Mamaia. Bulgarul Yovcho Yovchev, de la echipa Cycling Team Friuli, s-a impus în contratimpul individual din prologul Turului României la ciclism. Pe locul al doilea s-a clasat unul dintre favoriții competiției, grecul Ioannis Tamouridis, de la echipa Tableware SPT, cu un timp de 9 minute, 37 de secunde și o sutime. Câștigătorul de anul trecut al acestei competiții, bulgarul Vladimir Koev, de la echipa Konya Torku Sekerspor Vivelo, s-a clasat al treilea, după ce a terminat cursa în 9 minute, 54 de secunde și 17 sutimi. Pe a patra, a cincea și a șasea poziție s-au clasat germanul Henrich Berger, moldoveanul Sergiu Cioban, respectiv românul Florin Saveliu. Startul oficial al primei etape a competiției va avea loc astăzi la ora 14:00 în fața Sălii Sporturilor.

Comenteaza aceasta stire

Fed Cup | Simona Halep a câștigat primul meci din semifinale, contra Kristinei Mladenovic
De Mediafax 20 aprilie 2019

În partida desfășurată la Rouen, Simona a făcut break la scorul de 2-2, în actul inaugural, însă Mladenovic a revenit imediat. Tenismena din România s-a desprins din nou, după un game maraton și a încheiat primul set după 56 de minute de joc, câștigând cu 6-3.

Ashleigh Barty a câștigat turneul de la Miami. Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA
De Neptun TV 30 martie 2019

Australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 11 WTA) a câștigat turneul de la Miami, după ce a trecut în ultimul act de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 7-6 (1), 6-3.

Simona Halep ratează revenirea în fruntea clasamentului WTA după eliminarea din turneul de la Miami!
De Neptun TV 29 martie 2019

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe prima poziție WTA și de a o depăși pe Naomi Osaka.

Simona Halep, la un meci distanță de primul loc în clasamentul WTA
De Neptun TV 28 martie 2019

Simona Halep are nevoie de o singură victorie pentru a redeveni lider mondial și pentru a începe sezonul favorit, de zgură, de pe locul 1 WTA. Și-a egalat deja cea mai bună performanță a carierei la Miami.

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților
De Neptun TV 27 martie 2019

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams
De Neptun TV 26 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.