vineri, 22 februarie 2019

Yovchev, câștigător în prolog

Prologul ediției a 48-a a Turului Ciclist al României s-a desfășurat pe parcursul a opt kilometri între hotelurile Flora și Caraiman din Mamaia. Bulgarul Yovcho Yovchev, de la echipa Cycling Team Friuli, s-a impus în contratimpul individual din prologul Turului României la ciclism. Pe locul al doilea s-a clasat unul dintre favoriții competiției, grecul Ioannis Tamouridis, de la echipa Tableware SPT, cu un timp de 9 minute, 37 de secunde și o sutime. Câștigătorul de anul trecut al acestei competiții, bulgarul Vladimir Koev, de la echipa Konya Torku Sekerspor Vivelo, s-a clasat al treilea, după ce a terminat cursa în 9 minute, 54 de secunde și 17 sutimi. Pe a patra, a cincea și a șasea poziție s-au clasat germanul Henrich Berger, moldoveanul Sergiu Cioban, respectiv românul Florin Saveliu. Startul oficial al primei etape a competiției va avea loc astăzi la ora 14:00 în fața Sălii Sporturilor.

Comenteaza aceasta stire

Halep a urcat oficial în topul WTA! Ce loc ocupă acum Simona
De Neptun TV 18 februarie 2019

Podiumul e alcătuit din japoneza Naomi Osaka, lider - 6.970 de puncte, Simona Halep, locul doi - 5537 de puncte, și Sloane Stephens, poziția a treia - 5307 de puncte.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Doha! 'Aș fi vrut să câștig acest trofeu frumos, dar nu am putut'
De Neptun TV 16 februarie 2019

Simona Halep nu a reușit să câștige primul trofeu din noul sezon. Ajunsă în finala turneului de la Doha, numărul doi WTA a pierdut în trei seturi în fața jucătoarei din Belgia, Elise Mertens (23 de ani, nr. 21 WTA), scor 6-3, 4-6, 3-6, după două ore și șase minute de joc.

Simona Halep s-a hotărât în privința antrenorului: Am început colaborarea și o să lucrăm împreună
De Neptun TV 4 februarie 2019

În primă fază s-a decis ca tehnicianul belgian să fie supus unei perioade de probă, dar presa din țara sa susține că acesta a convins-o deja pe jucătoarea noastră, prin metodele de antrenament, să semneze o înțelegere cu perioadă nedeterminată.

Simona Halep a pierdut locul 1 în clasamentul WTA. Românca a părăsit Top 2 WTA după 595 de zile
De Neptun TV 28 ianuarie 2019

Clasamentul WTA a încorporat luni punctele câștigate de Naomi Osaka și Petra Kvitova la Australian Open 2019, iar Simona Halep a pierdut două poziții în ierarhia mondială. Este cea mai importantă alunecare în clasament pentru româncă, după data de 8 mai 2017, când Halep ajungea de pe 4 pe 8.