vineri, 24 mai 2019

ZECE OAMENI DE VALOARE PENTRU CONSTANȚA. Voturile pot fi exprimate până la sfârșitul lunii februarie - VIDEO

Constanţa îşi votează cei 'ZECE OAMENI DE VALOARE' ai anului trecut. Cei care vor să îşi susţină preferaţii o pot face pe site-ul oficial 'oamenidevaloare.ro'. La finalul votării, în cadrul unei gale spectaculoase, câştigătorii vor fi premiaţi.

Pentru al 7-lea an consecutiv, excelența va fi premiată în cadrul unei gale ce va strânge laolaltă oameni reprezentativi din Constanța: profesioniști din administrația locală, medicină, mediul academic, sport sau cultură.

“Oameni de Valoare pentru Constanța este rezumatul oamenilor valoroși care în ultima perioadă, nu neapărat în ultimul an, au făcut lucruri de valoare pentru Constanța. Aflată la cea de-a șaptea ediție, Oameni de Valoare pentru Constanța a devenit deja un eveniment consacrat și ne bucură faptul că de la un la celălalt descoperim noi valori așa cum au fost ele nominalizate de constănțeni“, a declarat Andreea Badea Hahui, organizatorul galei.

Voturile pentru gala “Zece oameni de valoare” pot fi exprimate timp de două luni pe internet, pe site-ul Oamenidevaloare.ro. Sistemul este unul securizat, astfel încât să nu se poată frauda rezultatul final. Pentru ediția din acest an s-au făcut aproape 200 de propuneri.

“În fiecare secțiune o să îi găsiți pe acești oameni, cât și argumentele pentru care au fost propuși. Noi nu am acceptat propuneri care nu au avut o argumentare consistentă“, a mai precizat organizatorul.

Până la finele lunii februarie, constănțenii sunt invitați să își aleagă favoriții din cele 10 categorii. La încheierea procesului de votare va avea loc o gală impresionantă în care câștigătorii vor fi premiați.

Cei care au inițiat acest proiect, Fundația Club Isis, spun că evenimentul înseamnă mult pentru reconstrucția morală a societății.

Comenteaza aceasta stire