joi, 23 mai 2019

Sute de oameni prezenți la 'Cea mai mare oră de sport' în stațiunea Mamaia - GALERIE FOTO

Într-o uriaşă sală de sport s-a transformat astăzi Piaţeta Perla din Mamaia. Sute de turişti şi constănţeni au făcut aerobic ori au pedalat la cea mai mare oră de sport, care a început de dimineaţă şi se desfăşoară chiar şi acum.

Ca la un semn, la ora 09.00 fix, sute de persoane, constănțeni și turiști, au început să facă aerobic în Piațeta Perla din Mamaia.

Intructori din țară și străinătate au creat programe astfel încât chiar și cei mai comozi dintre participanți să se poată adapta. Și mai ales pentru a rezista măcar la o ședință completă de aerobic.

Accesul a fost liber, așa că turiștii alungați de pe plajă de nori au fost încântați să ia parte la cea mai mare oră de sport. Un domn a venit să facă mișcare chiar dacă nu era echipat corespunzător.

"Mișcarea ne ajută să ne simțim mai bine, ne ajută să fim mai sănătoși și bineînțeles să ardem niște calorii pe care vara le mâncăm în plus", a declarat organizatorul Cristian Mărgărit.

Cei care nu au vrut să participe la orele de aerobic au avut și alte opțiuni. Spre exemplu, au putut pedala sub atenta supraveghere a specialiștilor. Exerciții extrem de solicitante însă foarte bune pentru organism.

"Mișcarea face bine și de aceea am venit. Suntem promotorii unui stil de viață foarte sănătos și a unei diete foarte sănătoase. Facem sport, ne menținem în formă, să fim tineri mereu", a precizat Adela Chirică, președintele Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Rare.

Domnii au fost atrași mai ales de ședințele de TRX.

"A fost descoperit ca o necesitate în trupele speciale americane și folosește ceva foarte simplu: două corzi care nu sunt elastice precum crede lumea și lucrează cu greutatea corpului", a explicat instructorul de TRX.

Organizatorii au oferit gratuit apă dar și mâncare sănătoasă. Cea mai mare oră de sport, ajunsă la a cincea ediție, s-a desfăurat în cadrul campaniei „Mișcarea face bine“ și a fost susținută de o firmă de telecomunicații.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire