sîmbătă, 17 august 2019

Zeci de vitezomani, prinși în flagrant pe 'Drumul Morții' de radarele NEINSCRIPȚIONATE ale Poliției - VIDEO

Zeci de vitezomani, prinși în flagrant pe 'Drumul Morții' de radarele NEINSCRIPȚIONATE ale Poliției - VIDEO

Ieri, polițiștii rutieri au acționat pe DN2, drum pe care, în ultima săptămână au avut loc numeroase accidente soldate cu cel puțin 10 persoane decedate, cu o autospecială neinscripționată, dotată cu aparat radar, pentru siguranța traficului rutier.

În doar 4 ore, polițiștii au depistat 24 de conducători auto care nu au respectat legislația în vigoare și cărora le-au reținut permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule, pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, scrie politiaromana.ro.

VEZI ȘI: CARNAGIU PE ȘOSEA. Patru oameni au murit după impactul dintre un microbuz și un TIR - FOTO

Polițiștii vor continua acțiunile cu autospeciala neinscripționată și în perioada următoare pentru siguranța participanților la trafic.

VITEZOMANI TRANSFORMAȚI ÎN PIETONI

Polițiștii au depistat un bărbat, de 32 de ani, din București, care  conducea pe D.N. 2, în localitatea Poșta Cânlău, județul Buzău, cu viteza de 183 km/h, în localitate. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.125 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

Un bărbat, de 39 de ani, din Râmnicu Sărat, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2, în localitatea Poșta Cânlău din județul Buzău, cu viteza de 110  km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.125 lei și i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

RECOMANDARE - ADIO vânătoare de amenzi! Polițiștii 'pândari' au primit INTERZIS de la sindicaliști!

Comenteaza aceasta stire