joi, 13 decembrie 2018

ZI NEAGRĂ PENTRU DNA! Zece persoane trimise în judecată de DNA, achitate în instanță!

ZI NEAGRĂ PENTRU DNA! Zece persoane trimise în judecată de DNA, achitate în instanță!

 

10 persoane puse sub învinuire și apoi trimise în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție au fost achitate miercuri de judecătorii mai multor instanțe din țară.

Potrivit luju.ro printre aceștia se numărăprimarul orașului Sinaia, Vlad Oprea, și Beatrice Rădulescu, secretarul Primăriei Sinaia, achitați de Curtea de Apel Ploiești.

Dosarul împotriva lor a fost instrumentat de procurorul Mircea Negulescu, zis “Portocală”, devenit vedetă după ce abuzurile sale au fost demascate în presa națională. Tot miercuri, a fost achitat și fostul primar al orașului Măcin, Andone Ichim, decizia fiind definitivă. La fond, acesta fusese condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare. O altă decizie de achitare a fost pronunțată de Curtea de Apel București împotriva unui jurnalist. Ea a fost dată din lipsă de probe însă sentința nu este definitivă.

Întregul material poate fi citit AICI.

 

Comenteaza aceasta stire

inPolitics.ro. Glorie înaintașilor: Cum a făcut SRI Marea Unire
De Neptun TV 3 decembrie 2018

Punem pariu că habar nu aveați de rolul major avut de serviciile secrete în unirea provinciilor istorice sub numele de România, mai ales Marea Unire de la 1918. Nici noi nu știm mare lucru despre asta, dar un raționament simplu și de bun simț nu lasă loc de echivoc: mai mult decît Armata României și la paritate cu clasa politică, unirea de la 1 decembrie 1918 e opera SRI ori a glorioșilor săi precursori.

Apel la Legalitate - Scrisoare deschisă adresată Domnului Decebal Făgădău, Primar al Constanței
De Neptun TV 20 noiembrie 2018

Vă adresez acest Apel la legalitate, cu rugamintea de soluționare și răspuns în regim de urgență, urmând să ne adresăm, după caz, instanțelor de judecată sau organelor de urmărire penală pentru prejudiciile cauzate, daune financiare și infracțiunile de serviciu savârșite pe întregul parcurs al documentației de către funcționarii implicați...