luni, 22 aprilie 2019

Ziua cea mai lungă

Odată cu această rundă, se poate spune că în Turul României au început lucrurile serioase! Trei sprinturi intermediare, la Siret, Rădăuți și Câmpulung, plus alte trei ascensiuni de categoria A au reprezentat punctele de atracție ale celei mai lungi zile a ediției din acest an a Turului ciclist al României. La punctul de cățărare de la Sucevița, la kilometrul 116, patru rutieri – germanul Christoph Spiringer, grecul Ioannis Tamouridis, bulgarul Vladimir koev și românul Ștefan Morcov – aveau un avans de 40 de secunde față de plutonul „tricoului galben”, format din 16 cicliști. Pe ultima ascensiune a zilei, la Vatra Moldoviței, cu 85 de kilometri înaintea finalului, Koev și Tamouridis s-au debarasat de colegii lor de evadare și au dat lupta pentru victoria de etapă în doi. Cîștig de cauză a avut bulgarul Koev, urmat îndeaproape de Tamouridis și, la mare distanță, de italianul Alex Butazzoni, care a reglat sprintul plutonului fruntaș. Vestea bună este că, pentru a doua zi consecutiv, liderul echipei naționale a României, Andrei Nechita, a reușit să-și apere tricoul galben cucerit duminică, la Vaslui. Etapa următoare va purta caravana ciclistă a Turului pe distanța a 212 kilometri, între Târgu Neamț și Târgu Mureș.

Comenteaza aceasta stire

Fed Cup | Simona Halep a câștigat primul meci din semifinale, contra Kristinei Mladenovic
De Mediafax 20 aprilie 2019

În partida desfășurată la Rouen, Simona a făcut break la scorul de 2-2, în actul inaugural, însă Mladenovic a revenit imediat. Tenismena din România s-a desprins din nou, după un game maraton și a încheiat primul set după 56 de minute de joc, câștigând cu 6-3.

Ashleigh Barty a câștigat turneul de la Miami. Simona Halep rămâne pe locul 2 WTA
De Neptun TV 30 martie 2019

Australianca Ashleigh Barty (22 de ani, 11 WTA) a câștigat turneul de la Miami, după ce a trecut în ultimul act de Karolina Pliskova (27 de ani, 7 WTA), scor 7-6 (1), 6-3.

Simona Halep ratează revenirea în fruntea clasamentului WTA după eliminarea din turneul de la Miami!
De Neptun TV 29 martie 2019

Simona Halep a ratat șansa de a reveni pe prima poziție WTA și de a o depăși pe Naomi Osaka.

Simona Halep, la un meci distanță de primul loc în clasamentul WTA
De Neptun TV 28 martie 2019

Simona Halep are nevoie de o singură victorie pentru a redeveni lider mondial și pentru a începe sezonul favorit, de zgură, de pe locul 1 WTA. Și-a egalat deja cea mai bună performanță a carierei la Miami.

CONSTANȚA. Scene șocante la un meci de rugby - puștii de 17 ani s-au călcat în picioare sub ochii părinților
De Neptun TV 27 martie 2019

Scene desprinse parcă din filme de război s-au derulat la un meci de rugby din campionatul de juniori al României.

TURNEUL DE LA MIAMI. Simona Halep, victorie clară cu Venus Williams: E mereu o plăcere să joci în fața surorilor Williams
De Neptun TV 26 martie 2019

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a obținut o victorie clară cu Venus Williams (38 de ani, 44 WTA) și s-a calificat în faza sferturilor de finală ale turneului de la Miami pentru a patra oară în carieră.